Filip Hrgović pretukao Tovara

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.6.2018. 11:32:27
Filip Hrgović pretukao Tovara

Foto: FB Filip Hrgović

Naš Filip Hrgović upisao je sinoć  i petu pobjedu u isto toliko profesionalnih nastupa svladavši u meču teške kategorije u Münchenu Meksikanca Filiberta Tovara prekidom u četvrtoj rundi. 
Bila je to uvjerljiva pobjeda teškaša iz Dubrave protiv 23-godišnjeg Meksikanca, koji je u München došao neporažen s 9 pobjeda, ali svih devet zabilježenih u Meksiku. 


Hrgović je dominirao u prve dvije runde, a boksačkim znanjem vrlo skromnog Tovara je srušio minutu prije kraja treće runde, ali nije uspio završiti tada meč. Nakon što se Meksikanac našao pod pravom kanonadom Hrgovićevih udaraca, nakon minutu i 20 sekundi u četvrtoj rundi iz Meksikančeva kuta bačen ručnik predaje i neravnopravna borba je bila gotova. 


Ja se ne sjećam da sam ikad bacio toliko čistih udaraca. Nevjerojatno koliko je uspio održati, realno nije moja klasa, ali je vrlo hrabar dečko. Spreman sam i željan borbe, rekao je Hrgović, koji je najavio da će sljedeći meč boksati 8. rujna u zagrebačkog Areni za neku od titula meč u 12 rundi. 


Ići ću u kolovozu na mjesec dana u Miami, a potom se vraćam doma. Jedva čekam Zagreb i prepunu Arenu. 


Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account