Filip Hrgović želi u Sesvete donijeti olimpijsko zlato

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 13.3.2018. 21:49:25
Filip Hrgović želi u Sesvete donijeti olimpijsko zlato

Foto: Sesvete danas, arhiva

Boksački profesionalac i brončani olimpijac iz Rija 2016. naš Sesvećan Filip Hrgović, dogovorio je s Hrvatskim boksačkim savezom i Hrvatskim olimpijskim odborom nastavak suradnje na projektu OI Tokio 2020. godine.



Veliki mi je i neostvareni san zlatna olimpijska medalja. To mi je želja od malih nogu. "Na posljednjim Igrama nisam uspio u tome i i sva je sreća što sada i profesionalci mogu u borbu za olimpijske medalje", izjavio je Hrgović nadajući se da će moći uskladiti olimpijsku i profesionalnu karijeru.


"Nikad se ne zna što budućnost donosi, boks je rizičan sport, svjestan sam da moja karijera može završiti sutra i zato me još drži ova olimpijska ambicija. Budem li zdrav, nema razloga da ne nastupim u Tokiju. Veselim se novom pokušaju ostvarenja svoga sna i vjerujem da ću ga iz drugog pokušaja i ostvariti", zaključio je Hrgović na sastanku kojemu su pored glavnog tajnika HOO-a Josipa Čopa i ravnatelja Odjela za unaprjeđenje razvojnih programa Nevena Šavore nazočili dopredsjednik HBS-a  Mladen Mikolčević, glavni tajnik Marko Marović te direktor reprezentacija Željko Mavrović.


Vezane vijesti
Ažurirano: 26.7.2021. 10:24:09

Create Account