Huklek srebrni na Zagreb Grand prix open

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.11.2020. 7:57:37
Huklek srebrni na Zagreb Grand prix open

Foto: HK Sesvete fb

Proteklog je vikenda održan međunarodni hrvački turnir Grand prix Zagreb open na kojem je boje hrvatske reprezentacije branio i naš Ivan Huklek.



Član Hrvačkog kluba Sesvete, proslavljeni naš hrvač Ivan Huklek na ovom je turniru osvojio srebrnu medalju. Nakon što je u kategoriji do 77 kg u četvrtfinalu pobijedio Marija Vukovića iz Srbije, te u polufinalu naturaliziranog Srbina Zurabija Datunashvilija, u finalu je snage odmjeravao s fantastičnim Šveđaninom Oskarom Johansonom koji je u konačnici dobio Hukleka s 4:1. Na kraju ipak velike čestitke našem Ivanu na sjajnim borbama i još jednoj medalji u njegovoj velikoj kolekciji domaćih i inozemnih odličja.



Od naših hrvača, najbolje je prošao Dominik Etlinger koji je osvojio zlatno odličje u kategoriji do 72 kg. Ivan Huklek u kategoriji do 87 kg morao se zadovoljiti sa srebrom, kao i Marko Koščević u kategoriji do 130 kg. Brončana odličja pripala su Karlu Kodriću u 82 kg, te Filipu Smetku do 87 kg. Hrvatski reprezentativci zauzeli su ekipno 2. mjesto. Prvo mjesto pripalo je reprezentaciji Turske, a 3. reprezentaciji Srbije. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 13.12.2023. 13:43:15

Create Account