Ivan Huklek u emisiji HTV-a najavio hrvački spektakl u Zagrebu - video

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 6.2.2019. 13:24:50
Ivan Huklek  u emisiji HTV-a najavio hrvački spektakl u Zagrebu - video

Foto: srceenshot

Ovog vikenda bit će održano veliko hrvačko natjecanje u Zagrebu uz sudjelovanje 200 najboljih svjetskih hrvača, najavljeno je u emisiji Dobro jutro Hrvatska HRT-a.



Ovoga vikenda 9. i 10. veljače u Zagrebu će se održati međunarodni turnir hrvanja grčko-rimskim stilom za seniore – UWW Ranking Series Grand Prix Zagreb Open,

u organizaciji Saveza hrvačkih športova Grada Zagreba, a pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i Svjetske hrvačke federacije (UWW). Na šestom po redu turniru nastupit će više od 200 svjetskih hrvačkih imena iz svih zemalja svijeta, a boje našeg hrvanja branit će najbolji hrvatski hrvači: Božo Starčević, Ivan Huklek, Antonio Kamenjašević, Dominik Etlinger, Danijel Janečić, braća Žugaj i drugi.


Ovogodišnji Zagreb Open Grand Prix uvršten je u Rankig Series turnire od strane UWW-a. To znači da rezultati s turnira ulaze u bodovanje za ljestvicu najboljih svjetskih hrvača, te je najprestižnija kategorija koja se dodjeljuje nekom turniru. Inače, boduju se samo svjetska i kontinentalna prvenstva, te četiri najjača svjetska turnira Ranking serije, među kojima je i naš – Grand Prix Zagreb Open. 


Širinu turnira potvrđuje i činjenica kako su do sada u preliminarnim prijavama prijavljeni natjecatelji iz čak 20 zemalja – Bugarske, Danske, Španjolske, Njemačke, Mađarske, Irana, Izraela, Italije, Koreje, Norveške, Poljske, Rumunjske, Slovenije, Srbije, Švedske, Turske, Uzbekistana, SADa, Rusije– i, naravno, Hrvatske. Među već prijavljenima su istaknuti olimpijski, svjetski i kontinentalni osvajači medalja.



Natjecanje počinje u subotu, 09.02.2019. u 10 sati u maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu. Otvorenje natjecanja i finalne borbe održat će se u nedjelju, 10.02.2019. u 17:30h. Natjecanje je otvoreno za javnost, a ulaz je besplatan.



Video: HRT

Vezane vijesti
Ažurirano: 13.12.2023. 13:43:15

Create Account