Ivana putuje na svjetsko prvenstvo i na kvalifikacije Olimpijskih igara mladih

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 8.3.2018. 16:05:30
Ivana putuje na svjetsko prvenstvo i na kvalifikacije Olimpijskih igara mladih

Foto: TK Orion

Ivana Arelić, članica sesvetskog taekwondoo kluba Orion, državna juniorska prvakinja odlazi na svjetsko juniorsko prvenstvo i kvalifikacije za Olimpijske igre mladih, piše trenerica kluba Jelena Žeravica.


Nakon što je uvjerljivo osvojila zlatne medalje na dva kriterijska turnira za odlazak na svjetsko prvenstvo, dok je na trećem jakom međunarodnom G1 turniru u Sloveniji osvojila broncu, stigla je i potvrda za ono čemu smo se nadali. Ivana Arelić kao hrvatska reprezentativka u kategoriji juniorke do 49kg, 3. travnja odlazi na svjetsko juniorsko prvenstvo u Tunis! 

I ne samo to! Nekoliko dana prije svjetskog prvenstva, također u Tunisu se održavaju kvalifikacije za Olimpijske igre mladih koje će u listopadu biti održane u Buenos Airesu, a Ivana je također jedna od 6 hrvatskih nada koje će se boriti za sudjelovanje na njima. 


Ovo je veliko priznanje za TK Orion, a Ivana je nakon sestara Žeravica prva Orionka koja nastupa na svjetskom prvenstvu i prva koja nastupa na kvalifikacijama za OI mladih! Želimo joj da najmanje ponovi uspjeh Jelene Žeravice koja se sa svjetskog juniorskog prvenstva u Vijetnamu 2006. vratila s brončanom medaljom.

Odlazak na svjetsko prvenstvo i kvalifikacije za Olimpijske igre  velika je nagrada za Ivanu, aktualnu prvakinju Hrvatske koja  je svojim ovogodišnjim rezultatima potvrdila da svakako spada među najbolje. Usudili bismo se čak reći da je najbolja. A ako će tako marljivo i s puno elana nastaviti trenirati i dalje, predviđamo još veliku budućnost.


 


Sretno Ivana!


Vezane vijesti
Ažurirano: 14.3.2024. 16:16:55

Create Account