Martina Andrašek dobitnica nagrade u Americi i najbolja u Hrvatskoj

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 16.4.2020. 13:03:45
Martina Andrašek dobitnica nagrade u Americi i najbolja u Hrvatskoj

Foto: Boise university fb

Uoči zatvaranja svega Martina Andrašek vratila se iz Amerike, a u Hrvatskoj osvojila prvo mjesto na državnom prvenstvu.Sesvećanka Martina Andrašek vratila se početkom ožujka iz Amerike gdje studira na državnom sveučilištu Boise u Idahu, te potom na jednom od posljednjih sportskih natjecanja u Hrvatskoj, na državnom ekipnom plivačkom prvenstvu održanom 7.i 8. ožujka u Splitu otplivala najbolji rezultat na 100 m leđno, te svojoj mladoj ekipi donijela ukupno brončanu medalju u A plivačkoj konkurenciji.


Martina se radi koronavirusa vratila ranije iz Amerike sa studija, a u utorak je  dobila nagradu svog američkog tima u kojem pliva za svoje sveučilište, za doprinos timu, motivaciji, za predan rad na treninzima i za vremena na natjecanjima. Uglavnom radi se o nagradi koju bismo mogli prevesti kao "dobri duh cijelog plivačkog tima".

 Njena dobrota skromnost i veliko srce je ponovo nagrađeno. Nakon nastupa na plivačkom prvenstvu Hrvatske, Martina je ponovo otišla u Ameriku, međutim tada je već bilo jasno da će se sve po svijetu pozatvarati i konačno, 17. ožujka vratila se u Sesvete i od kuće on line završava prvu godinu fakulteta.  Uglavnom u tih 10 dana letila je tri puta preko Atlantika, a sada doma trenira i čeka da može konačno na bazen gdje se osjeća kao riba u vodi.


U međuvremenu je kod kuće proslavila i svoj 20. rođendan - čestitamo.


U kolovozu, ako se situacija smiri vratit će se nazad na drugu godinu studija. I naravno, nastaviti učiti i marljivo trenirati.


Vezane vijesti
Ažurirano: 1.8.2019. 18:50:00

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account