Na svoj imendan Martina osvojila još jedno plivačko zlato

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 12.11.2018. 17:21:02
Na svoj imendan Martina osvojila još jedno plivačko zlato

Foto: Tihomir Andrašek

Na međunarodnom plivačkom mitingu Mladost u Zagrebu održanom proteklog vikenda, Martina Andrašek je osvojila zlatnu medalju u svojoj najjačoj disciplini, 200m leđno. 
Proteklog je vikenda održan 46. međunarodni miting Mladost 2018. koji je okupio veliki broj plivača iz Hrvatske i nekoliko drugih država.

Miting je ujedno i 2. postaja HEP GRAND PRIX natjecanja HPS-a u sezoni 2018/19, a održan je  na bazenu PVC Mladost. Tradiconalni Miting Mladost i ove godine je predstavljao jedno od najzanimljivijih plivačkih natjecanja, a ugostio je veliki broj natjecatelja. Uz nastupe svih naših reprezentativaca, nastupile su  plivačice i plivači iz Slovenije, Srbije, BIH, Turske, Bugarske i Italije.Martina Andrašek u svojoj najjačoj disciplini, 200 m. leđno uvjerljivo je s gotovo dvije sekunde prednosti bila ispred drugoplasirane Slovenke Lize Fortune i s rezultatom 2:17.79 osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju. 


U utrci na 200 m slobodno za malo joj je izmakla medalja, bila je četvrta. U utrci na 400m slobodno podbacila je zbog velikih bolova koje je osjetila oko polovice utrke do kad je držala drugo mjesto, da bi na koncu bila šesta s rezultatom čak 10 sekundi slabijim od svog najboljeg. 


U svakom slučaju našoj Martini čestitamo na osvojenom zlatu. 
Podsjetimo, Martina i nadalje pliva za PK Dubravu, a otvorenjem bazena u Sesvetama (Iver i Jelkovec), vjerojatno su se stekli  uvjeti za radom kvalitetnog sesvetskog  plivačkog kluba koji bi i vrhunskim plivačima ponudio mogućnost kvalitetnog treninga i napretka.


Vezane vijesti
Ažurirano: 16.4.2020. 13:03:45

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account