Odigrana još 3 kola prvenstva šk Vrustun 1252

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 27.1.2018. 8:48:55
Odigrana još 3 kola prvenstva šk Vrustun 1252

Foto:

Proteklu nedjelju, utorak i srijedu odigrana su još tri ali nepotpuna kola prvenstva kluba za 2018 godinu. Odigran je Vurnovečki pred derbi između Miroslava Kezerića i Damira Obada koji je Damir dobio, a u bratskom derbiju ovaj put bolji je bi David Orač i pobijedio brata Lea, piše predsjednik kluba Marijan Dolčić.


III kolo 21.01.2018 : Majstor je ipak majstor i za u zadnje vrijeme dobrog prof. Josipa Cirimotića Milan Škorić relativno lako dobio. Velid Kazić još je uvijek prejak za Ivana Baloga i pobjeđuje.  David je odbio ponudu remija pa ispustio pobjedu odigravši krivi potez te se u završnici preračunao  u brzini i poziciji izborenih kraljica i izgubio od dobrog Bore Jelića. Stjepan  Novosel dobro se držao  protiv Željka Konicija, ali gubi partiju. Vurnovečki pred derbi između Damira Obada i Miroslava Kezerića  završio pobjedom Damira, no Miro se je dobro držao. 


IV kolo 23.01.2018 : Josip Cirimotić prelagano je ponovno dobio Ivana Baloga. Stjepan Novosel tek je 

pružio malo jači otpor od Iveka pa ga  Damir Obad lagano dobiva. Bratski derbi, ovaj put David Orač shvaća ozbiljnije nego kvalifikacije i dobiva brata Lea. Miroslav Kezerić i Boro Jelić odigrali su zanimljiv i dobar meč kojeg Miro dobiva.


V kolo 24.01.2018 : Milan Škorić očekivano dobiva Lea Orača, a Željko Konicija Josipa Cirimotića. Ivan Balog pružio za razliku od zadnjih partija dobar otpor no Ranko Bogojević to dobiva. David Orač pravi previd i od izjednačene partije polako gubi poziciju, a i meč od Miroslava Kezerića. Dobar Velid Kazić gubi svoju prvu partiju na ovogodišnjem prvenstvu od Damira Obada..


Nakon  odigranih 5 nepotpunih  kola Damir Obad ima 4 i1/2 boda , Miroslav Kezerić 4 boda,  a Milan Velid Kazić po 3 i1/2 boda, Boro Jelić i Željko Konicija po 2 i 1/5 boda, Josip Cirimotić 2 boda, David Orač 1 i 1/2 bod, Ranko Bogojević i Leo Orač po 1 bod, a Stjepan Novosel i Ivan Balog po 1/2 boda.


Create Account