Orionivci potvrdili mjesta u reprezentaciji

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.5.2019. 14:44:43
Orionivci potvrdili mjesta u reprezentaciji

Foto:

Na kvalifikacijskom turniru u Susedgradu za sudjelovanje na kadetskom prvenstvu Europe, Orionovci potvrdili svoja mjesta, javlja trenerica kluba Jelena Vukas.



Ivana Arelić ove godina isprobava i seniorsku konkurenciju. Tako je nastupila na seniorskom prvenstvu Hrvatske u Samoboru gdje je nakon pobjede u prvom kolu, u drugom za medalju zaustavljena od prve nositeljice, 5 godina starije, trofejne i dugogodišnje hrvatske reprezentativke i to tijesnim rezultatom. Prošlog vikenda Ivana je nastupila i na prvenstvu Hrvatske za mlađe seniore (U21) u Otočcu gdje je ostvarila odličan rezultat te postala viceprvakinjom Hrvatske U21.


Proteklog vikenda, 11.5.2019. ostatak naše ekipe nastupio je na najmasovnijem međunarodnom turniru u Hrvatskoj- Susedgrad Sokol pokalu. Turnir je ujedno bio i kvalifikacijski za nastup na kadetskom prvenstvu Europe. Na njemu su naši kadeti učvrstili svoje pozicije. Dora Crnac (kadetkinja -41kgh) nakon srebra na prvom kvalifikacijskom turniru, na drugom također osvaja srebro i potvrđuje drugu poziciju koja ju također vodi na Europsko prvenstvo s obzirom da se njena konkurentica izravno kvalificirala preko Multi European Championship koje je održano u Bugarskoj. Grga Dugac (kadet -61kg) nakon osvojenog zlata na prvom turniru, sada osvaja broncu te zadržava vodeću poziciju na kojoj mu se bodovno pridružio još jedan konkurent, te će Prvenstvo Hrvatske biti odlučujući turnir za rasplet u njihovoj kategoriji.


Rezultati sa Susedgrad Sokol Pokala:

SREBRO:

Gabriela Sladoja, juniorka -55kg

Fabian Barišić, junior -59kg

Dora Crnac, kadetkinja -41kg

Petra Jurišić, mlađa kadetkinja -27kg

Luciano Repinac, mlađi kadet -51kg


BRONCA:

Adrijan Jandroković, junior -59kg

Grga Dugac, kadet -61kg

Tin Rezo, mlađi kadet -36kg

Frane Stankić, mlađi kadet -33kg


Vezane vijesti
Ažurirano: 14.3.2024. 16:16:55

Create Account