Poreč Major: Perišić i Dell'Orco namučili Amerikance

Autor: Marina Mađerić
Objavljeno: 29.6.2017. 23:10:27
Poreč Major: Perišić i Dell'Orco namučili Amerikance

Foto: HINA/ Red Bull Content Pool/ Mihai Stetcu/ ua

U svom drugom nastupu na Poreč Majoru, turniru World Tour serije u odbojci na pijesku, hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić i njegov partner Nikša Dell'Orco poraženi su od američkog para Brunner - Patterson sa 2-0 (21-11, 21-16).


U jutarnjem dijelu programa Perišić i Dell'Orco poraženi su od Brazilaca Alvara Filha i Saymona Barbose sa 2-0 (21-10, 21-10). Bio je to dvoboj koji je trebao biti odigran u srijedu navečer, ali je zbog nevremena prebačen za četvrtak ujutro.

Večernji nastup našeg nogometnog reprezentativca i Nikše Dell'Orca pratilo je više od tri tisuće gledatelja, koji su vidjeli snažan otpor hrvatskog para u drugom setu, u kojem su se favorizirani Amerikanci odvojili tek pri rezultatu 15-15 i osvojili šest od posljednjih sedam poena.

Posljednji nastup na turniru Ivan Perišić i Nikša Dell'Orco imat će u petak od 13 sati, kad ih očekuje dvoboj protiv još jednog američkog para, Jakea Gibba i Taylora Crabba.

Nažalost, hrvatski parovi u snažnoj konkurenciji na Poreč Majoru u obje konkurencije još nisu osvojile nijedan set.

U četvrtak su Njemice Schneider i Bieneck svladale Dinu Bečić i Saru Radanović sa 2-0 (21-9, 21-18), što im je donijelo drugo mjesto u skupini. Maja Roško i Jurja Vlašić bile su prisiljene predati dvoboj Švicarkama Hüberli i Betschart, zbog ozljede zadobivene još u srijedu u prvom setu dvoboja s ukrajinskim parom Davidova - Ščypkova.

Ruski odbojkaši Oleg Stojanovskij i Artjom Jarzutkin pobijedili su Krešimira Karaulu i Marina Jerčića sa 2-0 (21-12, 21-10), a u posljednjem dvoboju u skupini B igrat će protiv Austrijanaca Dopplera i Horsta, prošlogodišnjih finalista porečkog turnira i vodećeg para u svojoj grupi.

Filip Silić i Ivan Đorđević dobro su se nosili s Australcima Christopherom McHughom i Damienom Schumannom, ali ni oni nisu uspjeli osvojiti set. Poraženi su sa 2-0 (21-16, 21-16). U petak će igrati protiv vodećeg dvojca, Brazilaca Pedra Solberga i Guta Carvalhaesa.


(Hina) 


Vezane vijesti
Ažurirano: 12.10.2017. 22:27:10

Create Account