ŠAHOVSKI KLUB KRIŽEVCI POBJEDNIK TURNIRA U VURNOVCU

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 22.6.2018. 23:09:29
ŠAHOVSKI KLUB KRIŽEVCI POBJEDNIK TURNIRA U VURNOVCU

Foto: ŠK Vrustun 1252

ŠK Vrustun 1252. organizirao je 3. Pozivni ekipni turnir povodom Dana Vurnovca, piše predsjednik ŠK Vrustun 1252 Marijan Dolčić. I ove godine ŠK Vrustun 1252. Vurnovec pozvao je prijateljske klubove na turnir u šahu. Odazvalo nam se 6 ekipa koje su uz 3 naše odigrale lijepi i zanimljiv turnir. Turnir vodio i sudio naš prijatelj Vlado Karagić, organizacijski dio prof.Damir Obad, a logistički Marijan Dolčić s ekipom iz MO Vurnovec, dok je Majstor na roštilju i ovaj put bio Tomislav Jurjec. 


Nastupili su: ŠK Sljeme-Agroproteinka, ŠK Križevci, Šk Sveta Nedelja, ŠK Hrvatski branitelj 90-96 i ŠK Dugo Selo. Igralo se 8 kola 7+3 blitz. Bilo je tu vrlo lijepih i dobrih partija suza kod izgublenih partija molbi za predaju. Pobjednik turnira ŠK Križevci sastavljen od šahovske obitelji Martić i prijatelja tek po 3. kriteriju bolji od ŠK Sveta Nedelja s 14 bodova i 24,5 meč bodova. Treće mjesto pripalo je ŠK Dugo Selo. Najbolji igrač sa svih 8 pobjeda bio je Tomislav Šabić iz ŠK Vrustun 1252 na 4 ploči. 


Nagrade najboljima uručio je predsjednik Gradske četvrti Sesvete Stjepan Kezerić. Zahvaljujemo OPG-u ORAČ na doniranim nagradama za najbolje. Druženje se nastavilo uz majstorski odrađen roštilj. Čestitke pobjednicima i vidimo se dogodine.


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.6.2019. 9:33:51

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account