Sesvećanka Jelena Pehar europska je karate prvakinja

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.2.2020. 12:05:28
Sesvećanka Jelena Pehar europska je karate prvakinja

Foto: KK Ipon fb

Jelena Pehar, članica Karate klub Ipon iz Novog Jelkovca Europska je prvakinja! 



Na Europskom prvenstvu u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore, održanom u Budimpešti proteklog vikenda, od 7. do 9. veljače 2020, Hrvatska reprezentativka Jelena Pehar, članica Karate kluba Ipon iz Novog Jelkovca osvojila je naslov prvakinje Europe u kategoriji mlađih seniorki do 50 kg.  


Hrvatsku reprezentaciju u Budimpešti predstavljalo je 35 najboljih mladih karataša i karatašica u konkurenciji 55 europskih država s 1155 natjecatelja.


Uz Jelenu Pehar i izbornika Danila Domdjonija, Hrvatsku reprezentaciju u Budimpešti je predstavljalo još pet članova sesvetskog karate kluba koji je za ovo Europsko prvenstvo dao najviše reprezentativaca Hrvatske: Kristijan Lacković (mlađi seniori do 60 kg), Dorotea Rumenjak (mlađe seniorke do 55 kg), Petra Nuić (juniorke do 59 kg) i Noa Rumenjak (juniori do 55 kg). Petra Nuić je u svojoj kategoriji osvojila 5. mjesto, a Noa Rumenjak 7.


Rezultat s Europskog prvenstva u Budimpešti kontinuitet je dugogodišnjeg kvalitetnog rada sesvetskih karataša u mlađim uzrasnim kategorijama, a u narednom razdoblju očekujem jednako uspješne rezultate. 




Vezane vijesti
Ažurirano: 6.2.2023. 13:48:18

Create Account