Sesvećanka Jelena Pehar europska je karate prvakinja

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.2.2020. 12:05:28
Sesvećanka Jelena Pehar europska je karate prvakinja

Foto: KK Ipon fb

Jelena Pehar, članica Karate klub Ipon iz Novog Jelkovca Europska je prvakinja! Na Europskom prvenstvu u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore, održanom u Budimpešti proteklog vikenda, od 7. do 9. veljače 2020, Hrvatska reprezentativka Jelena Pehar, članica Karate kluba Ipon iz Novog Jelkovca osvojila je naslov prvakinje Europe u kategoriji mlađih seniorki do 50 kg.  


Hrvatsku reprezentaciju u Budimpešti predstavljalo je 35 najboljih mladih karataša i karatašica u konkurenciji 55 europskih država s 1155 natjecatelja.


Uz Jelenu Pehar i izbornika Danila Domdjonija, Hrvatsku reprezentaciju u Budimpešti je predstavljalo još pet članova sesvetskog karate kluba koji je za ovo Europsko prvenstvo dao najviše reprezentativaca Hrvatske: Kristijan Lacković (mlađi seniori do 60 kg), Dorotea Rumenjak (mlađe seniorke do 55 kg), Petra Nuić (juniorke do 59 kg) i Noa Rumenjak (juniori do 55 kg). Petra Nuić je u svojoj kategoriji osvojila 5. mjesto, a Noa Rumenjak 7.


Rezultat s Europskog prvenstva u Budimpešti kontinuitet je dugogodišnjeg kvalitetnog rada sesvetskih karataša u mlađim uzrasnim kategorijama, a u narednom razdoblju očekujem jednako uspješne rezultate. 
Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account