Sesvetski Aikido centar predstavio se na svom Youbube kanalu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.5.2020. 11:52:02
Sesvetski Aikido centar predstavio se na svom Youbube kanalu

Foto: Screenshot Youtube

Među najvećima u Hrvatskoj, sesvetski Aikido centar pokrenuo je svoj Youtube kanal kako bi svoj rad približio građanima.Yoshinkan dojo, naziv je sesvetskog Aikido centra koji je među najvećima u Hrvatskoj s iskustvom organiziranja najvećih Aikido susreta u Hrvatskoj održanima nedavno u Sesvetama, želi približiti svoj rad građanima. 


Aikido smo smjestili u rubriku sport, međutim, kako sami kažu majstori ovog "zanata", ne radi se o sportu, jer u Aikidu nema natjecanja, vježbač se natječe isključivo sam sa sobom, nego je to vještina. Vještina samokontrole i samoobrane. Vještina pokreta i ravnoteže, a vježbanje izravno pozitivno utječe i na zdravlje. Kao i sport, pa je stoga i u ovoj rubrici.


Dakle, sesvetski Yoshinkan dojo otvorio je Youtube kanal "Aikido za djecu Hrvatske" kojim se želi na najbolji način, video zapisom pokazati što ustvari jest Aikido, kako se uči, gdje se vježba, te time motivirati mlade da dođu, vide i ukoliko im se svidi uključe se u rad. 


Predlažemo, pogledajte video, možda zainteresira i odrasle, jer, kako nam nedavno reče Vedran Rakinić, voditelj sesvetskog Aikido centra, ovu drevnu vještinu vježbaju sve generacije, od starijih predškolaca, sve do onih koji su još uvijek pokretni. 


Video: Aikido za djecu Hrvatske

Vezane vijesti
Ažurirano: 22.9.2020. 9:24:12

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account