Susjeda iz Dubrave dobro je potegnula - Sandra postavila novi rekord

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 4.5.2018. 22:34:28
Susjeda iz Dubrave dobro je potegnula - Sandra postavila novi rekord

Foto: Twitter

Hrvatska atletičarka i naša susjeda iz Dubrave, Sandra Perković fantastično je otvorila novu sezonu u Dijamantnoj ligi. Na mitingu u Dohi Perković je pobijedila bacivši disk čak 71,38 metara, što je najbolji hitac u povijesti Dijamantne lige, za točno pola metra duži od njezina dosadašnjeg rekorda i samo tri centimetra kraći od njezina osobnog rekorda.


Kao što sam najavila prije ovog natjecanja, došla sam spremna i zdrava i od mene se može puno očekivati. Nikad u životu nisam imala ovakvo otvaranje sezone, 71,38 m je samo tri centimetra kraće od mog nacionalnog rekorda. Uživam, stadion je pun, iskoristila sam svaki moment i sve što je stadion danas pružao. Preponosna sam i sad je na meni vratiti se kući, otići u što bolje treninge, pripremiti se i dati sve od sebe. Ova godina, 2018. mogla bi biti jako zanimljiva, izjavila je Perković nakon sjajnog nastupa u Dohi. 


Bila je to 39. pobjeda Sandre Perković u ovom natjecanju. Drugo i treće mjesto u Dohi pripalo je Kubankama, Yaime Perez (66,82 m) i Deniji Caballero (63,80 m).


Sljedeći nastup Sandru Perković očekuje 31. svibnja u Rimu.


Vezane vijesti
Ažurirano: 14.8.2018. 8:50:04

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account