U Zagrebu održan jedan od najvećih hrvačkih mitinga

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 18.1.2021. 12:31:47
U Zagrebu održan jedan od najvećih hrvačkih mitinga

Foto: Grad Zagreb/HK Sesvete

Proteklog je vikenda održan Grand Prix Zagreb Open 2021, na kojem je sudjelovao i naš Tomislav Hader.Član HK Sesvete Tomislav Hader zauzeo je 8. mjesto od 20 natjecatelja koji su sudjelovali u kategoriji do 87 kg. Natjecanje je održano U Maloj dvorani Doma sportova, a gradonačelnik Milan Bandić otvorio je finalne borbe, te uručio medalje najboljima.


Na dvodnevnom turniru koji se održao u organizaciji Svjetske hrvačke federacije,  sudjelovalo je više od 220 hrvača iz 20 zemalja svijeta.


Predsjednik saveza hrvačkih športova grada Zagreba i pročelnik Gradskog ureda za sport Milan Pavelić zahvalio je  Svjetskoj hrvačkoj federaciji što su omogućili da se jedan od najvećih turnira održi upravo u gradu Zagrebu, te istaknuo kako je ovo drugi turnir u posljednja dva mjeseca koji se održava upravo ovdje u Domu sportova.


Gradonačelnik Bandić zaželio je svim natjecateljima puno uspjeha i što bolje rezultate kako na današnjem finalu tako i na dolazećim natjecanjima koja su pred njima.


Zagreb Open Grand Prix 2021. okupio je zasigurno ponajbolje hrvače iz cijeloga svijeta, a nastavljamo s kampom u Poreču iduća dva tjedna. Postajemo jedna velika hrvačka destinacija. Nadam se da se sljedeće godine vidimo u boljem okruženju kada je riječ o pandemiji koja je zadesila cijeli svijet, istaknuo je predsjednik hrvatskog hrvačkog saveza Vladimir Bregović.


Predsjednik Svjetske hrvačke federacije i član Olimpijskog odbora Nenad Lalović zahvalio je gradonačelniku Milanu Bandiću što je uvijek uz sportaše, a naročito hrvače. Ovo natjecanje veliki je napredak za Savez hrvačkih športova grada Zagreba, podržan od strane Ministarstva sporta. Susrećemo se s novim izazovima i vjerujem da će i ovaj turnir pomoći da se hrvači, treneri a i suci pripreme što bolje za nadolazeće Olimpijske igre.


Vezane vijesti
Ažurirano: 15.2.2021. 8:50:44

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account