Davor Dominiković više nije trener Sesveta

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 4.11.2019. 9:39:39
Davor Dominiković više nije trener Sesveta

Foto: Sesvete danas, arhiva

Nakon serije loših rezultata i trenutačnog posljednjeg mjesta u ligi, trener MRK Sesvete Davor Dominiković podnio je ostavku.Nakon subotnjeg teškog poraza u Vinkovcima od Spačve, trener Sesveta Davor Dominiković predsjedniku kluba Josipu Ćurkoviću podnio je ostavku na mjesto trenera. Kako doznajemo u klubu, Dominiković je sam vrlo nezadovoljan rezultatima njegove momačadi rekao da među rukometašima mora doći do velikog reseta kojeg može donijeti tek novi trener. Predsjednik Ćurković se s time složio i uskoro očekujemo imenovanje novog trenera. Do tada će momčad voditi Dominikovićev pomoćnik Robert Lazić. 


Davor Dominiković predstavljen je kao novi trener krajem svibnja prošle godine, na završetku sezone 2017/2018. U prošloj je godini osigurao ostanak u ligi, a ove sezone od početka ništa u momčadi ne štima. Hoće li promjena trenera utjecati na rezultate vidjet će se već u nedjelju na domaćoj utakmici u Jekovcu.


U klubu za sada ne otkrivaju ime novog trenera, no neslužbeno doznajemo da bi on trebao voditi momčad već u nedjelju protiv Varaždina.


Vezane vijesti
Ažurirano: 8.1.2020. 10:59:01

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account