Ivandija odradio prvi tening, zadovoljan igračima i klubom

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 8.11.2019. 10:26:56
Ivandija odradio prvi tening, zadovoljan igračima i klubom

Foto: Luka Lukić

Novi trener MRK-a Sesvete Silvio Ivandija u četvrtak navečer odradio je prvi trening s igračima i izrazio zadovoljstvo radom kluba.



Nakon niza izgubljenih utakmica početkom novog prvenstva s tek jednom pobjedom, dosadašnji trener Davor Dominiković sporazumno se rastao s klubom, a upražnjeno mjesto ponuđeno je Silviu Ivandiji, koji je poziv prihvatio.


Podsjetimo, Ivandija je Dubrovčane uveo u Premijer ligu i iako igračkim kadrom puno skromniji od Sesveta, na ljestvici su dva mjesta iznad našeg kluba, posljednjeg na tablici. 


"Nisam dvojio kad sam primio poziv, naravno da sam prihvatio, jer radi se o klubu koji ima perspektivu, daleko bolju negoli je to sada slika", rekao nam je Ivandija nakon treninga. 


Kad smo ga upitali o igračkom kadru Sesveta novi je trener rekao da se radi o sjajnim momcima. "Vidio sam žar u njihovim očima pomiješan s nelagodom, jer su i sami svjesni da vrijede puno više negoli su to do sad pokazali. Imaju snažnu motivaciju i sad je na meni da to sve posložim kako treba", nastavlja Ivandija dodajući kako očekuje da se momčad uskoro posloži. Hoće li već rukopis novoga trenera biti vidljiv na prvoj slijedećoj utakmici protiv Varaždina u nedjelju, vidjet ćemo, naš je sugovornik bio oprezan, jer, kako je istaknuo, gosti su vrlo dobra momčad, no isto tako očekuje vrlo brzo dobre rezultate.


"Ovdje u Sesvetama imate sjajne uvjete za rad, a i to je povoljno utjecalo na moj dolazak ovdje. Ja sad ne mogu reći do kuda ćemo dogurati u prvenstvu, ali da sadašnja situacija nije dobra to je svima jasno i da ćemo pokušati ju popraviti, to ćemo sigurno učiniti i očekujte uskoro dobre rezultate", ipak je pomalo i optimističan, ali i oprezan novi trener. Ta čovjek je jučer, u četvrtak popodne tek stigao u Sesvete i jasno je da ne može zadovoljiti (pre)veliku novinarsku znatiželju. 


Ono što je jako dobro, njegovim dolaskom situacija u svlačionici se naglo popravila, raste optimizam, dečki znaju da igračkim vrlinama vrijede za gornji dio tablice, te da će ih novi trener znati iskoristiti na najbolji mogući način. 


Priliku da pozdravimo novog trenera, ali i da navijamo za naše dečke, da im damo potporu na tribinama imat ćemo već ove nedjelje, 10. studenog u 19 sati protiv Varaždina. Ono što znamo je da Varaždnci dolaze sa svojim navijačima. Hoće li Sesvete (grad) s dva i pol puta više stanovnika od Varaždina imati na utakmici više navijača? Nadajmo se da hoće i da će Sesvećani ovoga puta dati dostojnu potporu svojim igračima, jer sada imamo i dobar razlog za to.


Vezane vijesti
Ažurirano: 17.4.2024. 9:04:48

Create Account