Mlade sesvetske rukometašice osvojile Beograd

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 3.9.2018. 11:39:52
Mlade sesvetske rukometašice osvojile Beograd

Foto: fb "Lavovi" Handball Challenge 2018.

Proteklog je vikenda u Beogradu održan međunarodni rukometni turnir za dječake i djevojčice na kojem su sudjelovale tri sesvetske ekipe koje su osvojile dva zlata i jedno srebro.



Tri selekcije RK Sesvete, djevojke i djevojčice rođene, 2002, 2004. i 2006. godine sudjelovale su na međunarodnom turniru za mlađe rukometašice i rukometaše koji je pod nazivom Lavovi handball chalange 2018. održan prošlog vikenda u Beogradu uz sudjelovanje klubova iz pet država okruženja. 


Sesvetske selekcije 2002.  i 2004. godište uvjerljivo su osvojile turnir čime su klubu donijele dva zlata, a sa srebrom odnosno osvojenim drugim mjestom pridružile su se djevojčice selekcije 2006. godište. 


Selekcijskom odnosno klupskom uspjehu pridonijele su i pojedinke, pa je tako Lucija Cvitanović iz selekcije 2002. osvojila naslov najbolje igračice turnira svog godišta, a Lara Burić iz iste selekcije nagrađena je priznanjem za pespektivnu igračicu turnira. 


U konkurenciji djevojčica 2004. Lela Lalić osvojila je nagradu za najbolju igračicu turnira u svom godištu, dok je Lara Pudić proglašena najboljom golmanicom turnira u konkurenciji djevojčica 2006. godište.   


Vjerujemo da će mnoge mlade igračice iz ovih selekcija vrlo skoro postati i prvotimke svojih starijih kolegica iz prve lige.  


Velike čestitke svim našim mladim rukometašicama, njihovim trenerima i vodstvu kluba.


Na fotografiji: Selekcija 2002: trener Branko Šebek, igračice -  Ana Pehar, Lucija Cvitanović, Mia Brkić, Veronika Mamić, Katarina Lokas, Tara Tanita Kocijan, Andreja Cerovec, Mia Marčinko, Sara Gavrilović, Lara Burić, Ana Grlić, Magdalena Jurić i Dorotea Ćoraš. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 9:06:51

Create Account