MRK Sesvete održao božićni domjenak

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.12.2019. 11:09:51
MRK Sesvete održao božićni domjenak

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Sesvetski su rukometaši u veselom tonu završili ovu godinu.



Na božćnom domijenku u kafiću sportske dvorane Jelkovec uz članove kluba, rukometaše, stručni stožer i upravu kluba, nazočili su mnogi prijatelji kluba. Predsjednik Josip Ćurković istaknuo je kako je klub ipak na kraju sezone isplivao iz najteže situacije i zahvali na tome igračima i stručnom stožeru.


Domijenku je nazočio i pročelnik Gradskog ureda za sport i mlade Milan Pavelić, te predstavnici prijateljskog ženskog rukometnog kluba Sesvete, tajnik Mato Vidović i trener prve ekipe Branko Šebek. Bio je tu i ravnatelj Srednje škole Jelkovec u čijem je sastavu i sportska dvorana, Marko Kovačević i mnogi drugi, no posebno trebamo istaknuti da je dečke u klubu na ovom događanju došao pozdraviti i Manuel Štrlek, najbolje hrvatsko, a vjerojatno i svjetsko lijevo krilo trenutačno igrač  mađarskog Veszprema.


"Za sada je veselo i opušteno, neka tako bude svima kroz ove blagdane, a nakon što dočekamo Novu godinu, ponovo se okupljamo i počinjemo žestoko raditi, jer pred nama su veliki rukometni izazovi", rekao nam je u veseloj i opuštenoj atmosferi predsjednik Ćurković.


Podsjećamo, klub je sezonu započeo vrlo loše, nanizali su se porazi, Sesvećani su bili posljednji na tablici i uprava je reagirala smjenom trenera nakon čega je pozitivni šok i drugačiji pristup igri rezultirao dobrim rezultatima i bijegom kluba s dna na trenutačno osmo mjesto. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 8:00:50

Create Account