MRK Sesvete – RK Dubrava 29:33 (16:17)

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.11.2017. 12:14:49
MRK Sesvete – RK Dubrava 29:33 (16:17)

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Novajlije u ligi pokazali da nisu slučajno ušli u najviši rang, a utakmica je igrana pred punim tribinama gimnazijske sportske dvorane.


Izvrstan otpor pružili su rukometaši Sesveta favoriziranoj Dubravi. Igrači Darija Zrnića furiozno su krenuli u susret i nošeni domaćom publikom već su u šestoj minuti vodili s 5:1. Stečenu prednost čuvali su do desete minute kada je Dubravi izjednačenje donio Kristijan Radoš. No, Sesvete se s dva uzastopna pogotka ponovo vraćaju u vodstvo koje su ispustili devet minuta kasnije jer su gosti serijom od tri gola poveli. Do kraja poluvremena igralo se gol za gol, ali na odmor je s minimalnom prednošću otišla Dubrava.


U nastavku Sesvećani se više nisu uspjeli dokopati vodstva. Dubrava je otišla na +3 (20:23), Naši rukometaši jesu prijetili, ali nisu koristili svoje šanse kako bi u potpunosti ulovili priključak. 


Gosti su utakmicu priveli kraju, upisali svoju četvrtu pobjedu i izbili na čelo tablice Premijer lige. S po sedam pogodaka kod Dubrave su se istaknuli Petar Medić i Davor Maričić. Pet je za Sesvete zabio Mislav Perković, a po četiri su dodali Lovro Šprem i Marko Mihaljević.


Trenutačno osmo mjesto na tablici nije razočaravajuće, dečki skupljaju iskustvo najvišeg ranga, međutim, u slijedećem kolu gostuju 11. studenog gostuju na vrlo teškom terenu kod trećeplasiranog Poreča. 


Rezultati 6. kola


Tablica



Vezane vijesti
Ažurirano: 6.8.2023. 11:29:29

Create Account