Murvica na žalost sinoć nije pala u Sesvetama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 4.2.2021. 12:35:52
Murvica na žalost sinoć nije pala u Sesvetama

Foto: Sesvete danas/Borko Samec

U 12. kolu 1. HRL za žene u srijedu navečer utakmica između Sesvete Agroproteinke i Murvice završila je nerješeno 30:30 (14:12).
Rukometašice Sesveta neobjašnjivo su u srijedu navečer u gimnazijskoj sportskoj dvorani pobijedile same sebe. Bile su bolja ekipa od gošći iz Crikvenice što su pokazale vodstvom tijekom cijele utakmice. Pred kraj prvog poluvremena imale su i 4 pogotka prednosti, no na odmor se otišlo s +2.


U nastavku domaće stišću, bore se i raste im prednost. Desetak minuta prije kraja došle su do 30. pogotka i tada su neobjašnjivo stale. Više niti gola iz napada nisu postigle, ali su zato Crikveničanke napravile seriju 6:0 i usojele poravnati rezultati što su na kraju i proslavile kao pobjedu. 


Trener Branko Šebek nije bio sretan na kraju utakmice istaknuvši da se nije trebalo početki slaviti kod +6 deset minuta prije kraja, jer se utakmica igra 60 minuta.Najefikasnija Sesvećanka bila je Lara Burić s 9 pogodaka, a pridodale su Mia Tupek sa 6 i Dora Lukić s 5 pogodaka. Solidna na golu bila je Lea Beličev s 9 obrana od 24 udarca na gol. Sesvete: Petra Lovrenčević 1/9, Lea Zetović 2/9, Lea Beličev 9/24; Magali Lujić, Mia Tupek 6, Mihaela Bešen 3, Ana Grlić, Petra Krezo 1, Lara Burić 9, Lucija Cvitanović, Lucija Krezo 3, Mia Brkić 1, Dorotea Ćoraš, Anja Vida Lukšić 2 i Dora Lukić 5 (3)

Trener: Branko Šebek


Vezane vijesti
Ažurirano: 28.3.2021. 13:28:55

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account