Nastavlja se prvenstvo sesvetskim rukometašicama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.2.2018. 20:43:52
Nastavlja se prvenstvo sesvetskim rukometašicama

Foto: Sesvete danas, arhiva

Sesvete Agroproteinka ove subote nastavlja prvenstvo u 1. HRL za žene. U gimnazijskoj sportskoj dvorani dočekuju Dugo Selo 55. Početak utakmice je u 17,30. 


Sesvetskom klubu ova godina nije počela najbolje. Prije koji dan u osmini kupa izgubile su od Zrinskog s 30:23. Sve se spojilo s pauzom između dva dijela natjecanja u kojem su iz ekipe otišle neke igračice.


"Nekada nije to ni tako loše. Prošle sezone, pa i u prvom dijelu ove smo nekako podbacili. Nije da smo bili loši, ali nije to bilo na onoj razini kakvu smo ranije imali i kakvu bismo željeli imati. Sada su nam došle mlađe, naše cure koje grizu imaju izuzetnu volju i motiv. Ja doista vjerujem u njih, no nemojte odmah očekivati čuda. Stoga trenutačnu sredinu tablice uzimajte kao sadašnju realnost", rekao nam je tajnik kluba Mato Vidović


Sesvećanke su nakon prvog dijela sezone na devetom mjestu. Prvu utakmicu igraju protiv susjeda iz Dugog Sela koje su jedanaeste. Na toj će se utakmici odmah vidjeti trenutačna vrijednost igračica Vladimira Jelčića koji je, nadajmo se dobro pripremio djevojke za nastavak natjecanja.


Ovo je naravno poziv svim Sesvećanima da dođu na utakmicu i stvarno navijanjem pomognu djevojkama. Deklarativno na svim društvenim mrežama mnogobrojni Sesvećani se hvale kako vole Sesvete. Stoga pokažimo ljubav i prema našem klubu. Ženskom rukometnom, ali i svim ostalima na način da ih nazočnošću na utakmicama stvarno i podržimo. Tim više što je ulaz besplatan. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 17.3.2024. 11:33:29

Create Account