Novi bodovi u gostima sesvetskih rukometaša

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 19.9.2021. 9:12:13
Novi bodovi u gostima sesvetskih rukometaša

Foto: HRS

Rukometna momčad Sesveta pobijedila je jučer na gostovanju u Trogiru istoimenu ekipu s 21:25 (11:14).



Rukometaši Sesveta su nakon pobjede u prvom kolu Paket24 Premijer lige – lige B, u Rijeci, slavili na novom gostovanju. U Trogiru su pobijedili istoimenog novog premijerligaša 21:25 i pokazali da su s pravom jedan od kandidata za sam vrh, izvještava službeni portal HRS-a.


Sesvećani su dobro otvorili susret i nakon osam minuta igre, vodili s 1:4. No domaćini se ne predaju i deset minuta kasnije već su bili na samo pogodak zaostatka. Iskusniji gosti ipak su nešto bolji u završnici prvog dijela pa na predah nose tri pogotka prednosti (11:14).


Nastavak nam je ponudio vrlo zanimljiv i dinamičan sraz iako su Sesvete do 43. minute udvostručile  razliku, pa su mnogi već pomislili da je pitanje pobjednika riješeno. Međutim,  domaći uspijevaju u samo osam minuta napraviti niz od 6:1 i sedam minuta prije kraja stići na minus jedan (19:20). U tijesnoj završnici, bolje su se ipak snašli momci Silvija Ivandije i na kraju slavili 21:25.  


Prvi strijelac Sesveta bio je Daniel Vusić (na naslovnoj fotografiji) sa 6 pogodaka, pridružio muse Krešimir Krešić s 5 pogodaka. I golmani su bili vrlo dobri, ukupno 12 obrana Stipe Purić 9, Filip Perić 3.


Sesvete: Filip Perić 3 obr, Stipe Purić 9 obr; Josip Topić 3, Zlatko Raužan 1, Josip Eugen Žaja 1, Danijel Papić 1, Leon Strbad 4, Ivan Dumenčić 1 (1), Danijel Vusić 6, Jakov Neralić, Mislav Šuker, Krešimir Krešić 5 (1), Davor Gavrić 4 i Nikola Hršak 1.


Trener: Silvio Ivandija





Create Account