Osječanke prejake za Sesvete

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 15.11.2020. 11:25:38
Osječanke prejake za Sesvete

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U 8. kolu 1. HRL-a za žene ekipa Osijeka pobijedila je Sesvete Agroproteinku s 31:25 (15:15)U gimnazijskoj sportskoj dvorani u Sesvetama igrala se utakmica 8. kola iako još niti jedna ekipa zbog mnogobrojnih odgoda nije odigrala svih 8 utakmica, te poneke među njima i Sesvete odigrale su po 7 utakmica, a neke tek 4. 


Gošće iz Osijeka trenutačno su bolja ekipa, odnosno čini se da imaju više snage i koncentracije. Do prvog poluvremena snage su bile izjednačene, pa se tako na odmor otišlo s miroljubivih 15:15.


U nastavku gošće dinamiziraju susret, agresivnije kreću prema golu Sesvećanki koje podosta griješe u obrani što je u konačnici rezultiralo pobjedom gošći sa šest pogodaka razlike. Treba svakako spomenuti možda i najbolju igračicu na utakmici, vratarku Osječanki Katarinu Borac koja je obranila čak 17 udaraca s fantastičnim postotkom od 50% što se ne viđa baš često u rukometu i bila je možda i najznačajniji faktor slabe realizacije rukometašica Sesveta.

 

Najefikasnije u redovima domaćih bile su Ana Pehar sa 6 i Lucija Krezo također sa 6 postignutih pogodaka, tri iz sedmeraca.


Sesvete: Petra Lovrenčević (9), Leta Zetović (4);  Veronika Mamić, Tara Tanita Kocijan 1, Mia Tupek 2, Mihaela Bešen 3, Ana Grlić, Petra Krezo 2, Lara Burić 3, Lucija Cvitanović, Lucija Krezo 6 (3), Mia Brkić 2, Ana Pehar 6 i Sara Jukić.


Trener: Branko Šebek


Vezane vijesti
Ažurirano: 10.2.2021. 10:32:58

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account