Pobjedom u Poreču Sesvećani se plasirali u završnicu hrvatskog kupa

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.5.2021. 12:43:36
Pobjedom u Poreču Sesvećani se plasirali u završnicu hrvatskog kupa

Foto: Sesvete danas, arhiva

Utakmicu četvrtfinala u srijedu navečer u Poreču dobili su Sesvećani; Poreč - Sesvete 20:22 (9:9).



Veliku su borbu vodili rukometaši Sesveta u srijedu navečer u dvorani Veli Jože u Poreču. Veći dio utakmice diktirali su svoj tempo, naročito u drugom poluvremenu. I dok je prvo završilo neodlučeno 9:9, ubrzo nakon nastavka igre momci iz Sesveta preuzimaju vodstvo koje do kraja utakmice više ne ispuštaju iz ruke iako je na trenutke bilo gusto, domaćini su jednom izjednačili ili jurili -1, no na koncu +2 za goste pogotkom Gavrića u posljednjim sekundama susreta. 


Prvo ime susreta bio je u ovoj utakmici motor Sesveta Danijel Vusić postigavši 5 pogodaka.


Velika pobjeda i nakon ovogodišnjeg ulaska u Ligu za prvaka još jedan povijesni dan za sesvetski rukomet, ulazak u završnicu Hrvatskog rukometnog kupa koji se igra ponovo u Poreču za tjedan dana. 


A nastavak Lige za prvaka igra se u subotu kad Sesvete igraju u gostima na najtežem mogućem terenu u Kutiji šibica protiv PPD-a.


Sesvete:  Filip Perić (7), Nikola Kahlina; Darko Krndelj 4, Josip Topić 1, Domagoj Potnar 1, Eugen Josip Žaja 3, Ivan MAtić, Danijel Papić 1, Leon Strbad 1, Danijel Vusić 5, Mislav Šuker, Krešimir Krešić 1, David Štrković, Davor Gavrić 3, Karpo Sirotić 2 (1) i Nikola Finek 2


Trener: Silvio Ivandija




Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 8:00:50

Create Account