Poraz Sesveta od Gorice

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 29.4.2018. 12:58:04
Poraz Sesveta od Gorice

Foto: Sesvete danas, arhiva

U 6. kolu lige za ostanak u subotu navečer rukometaši Sesveta izgubili su od Gorice. MRK Sesvete – HRK Gorica 24:28 (13:17)


Sesvete su pred domaćom publikom izgubile od Gorice i s drugog pale na četvrto mjesto Lige za ostanak. I dalje su izvan zone ispadanja, ali u zadnja tri kola svaki će bod biti bitan. Gorica je pak ovom pobjedom došla na treće mjesto i zaostaje samo bod za Zametom. 

U prvom poluvremenu palo je puno pogodaka, ali je rezultat sve do 26. minute bio poravnat. Igralo se gol za gol, no u posljednje četiri minute Gorica preko Ivana Laljka i Davora Čavara uspijeva podići prednost na četiri pogotka. Pokazat će se kasnije da je ta završnica poluvremena bila odlučujuća, jer se Sesvete do kraja utakmice nisu uspjele vratiti iz rezultatskog minusa. 

Najbliže su došli u 43. minuti kada ih je na minus jedan vratio Neven Grgurić (20:21), ali više od toga nisu uspjeli. Laljek i Čavar bili su najbolji u redovima Gorice svaki s po sedam pogodaka. Grgurić je za Sesvete zabio pet, a četiri je dodao Lovro Šprem.


Sesvećani su sada četvrti na tablici, a u narednom kolu slijedeće subote, 5. svibnja igraju ponovo u Sesvetama gdje dočekuju posljednju momčad prvenstva Metalac koji više nema izgleda za opstankom u ligi, dakle sigurno ispada. 


Rezultati kola



Tablica



Vezane vijesti
Ažurirano: 21.5.2018. 17:56:05

Create Account