Porazom u Gorici Sesvećani prepustili prvo mjesto domaćinima

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 23.11.2020. 7:56:12
Porazom u Gorici Sesvećani prepustili prvo mjesto domaćinima

Foto: David Jolić/Cityportal

U 9. kolu Paket 24 Premijer lige rukometaši Sesveta gostovali su u Velikoj Gorici i izgubili od Gorice s 30:23 (12:12). 



Najavljivan kao veliki derbi vrha poretka bio je zanimljiv tek prvo poluvrijeme. Iako je domaćin vodio od početka, sredinom prvog dijela i plus četiri, Sesvete su sve to stigle i pogotkom Karpa Sirotića u posljednjoj sekundi na predah otišle s 12:12. 


Nastavak međutim nije bio ni približno tako dobar za goste. Osim što nikako nisu uspijevali pronaći rješenje za super raspoloženog Luciana Buru (koji je na kraju imao realizaciju 14 od 14, što je prava rijetkost u našoj ligi), već su u 37. minuti, ostali su bez svoje udarne igle  Karpa Sirotića kojem je stradalo rame, a nešto kasnije i vrlo važnog obrambenog aduta Ivana Matića koji je zaradio treće isključenje. 


Domaćini su to iskoristili i došli do pobjede koja ih je vratila na vrh ljestvice. Među Sesvećanima, najbolji je bio Darko Krndelj sa šest pogodaka. 



Sesvete: Matej Mudrinjak (8), Luka Ivan Brezinščak;  Darko Krndelj 6 (1), Josip Topić 1, Domagoj Potnar 1, Ivan Matić 3, Nikola Jelovčić 1, Leon Strbad 1, Dominik MIšković, Danijel Vusić, Mislav Šuker, Krešimir Krešić 3, Maksimilijan Jurić 2, Davor Gavrić 1, Ivan Rukavina 1 i Karpo Sirotić 3


Trener: Silvio Ivandija


Create Account