PPD Zagreb (očekivano) pobijedio Sesvete

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 23.5.2021. 9:50:18
PPD Zagreb (očekivano) pobijedio Sesvete

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

U 5. kolu Lige za prvaka Paket 24 Premijer lige, PPD Zagreb je u subotu navečer pobijedio Sesvete 36:22 (20:12).



Najkvalitetnija hrvatska rukometna momčad, PPD Zagreb očekivano je na domaćem terenu u Kutiji šibica pobijedila Sesvete, a konačni ishod utakmice mogao se znati i unaprijed. Iako je posrijedi sport i rukomet, ali razlika je prevelika da se moglo dogoditi čudo. Znao je to i trener Ivandija koji je zato da priliku svim igračima i onima koji igraju najmanje, da osjete atmosferu igranja s najboljima.


Silovit je bio početak Zagreba i Sesveta. Nakon nepunih deset minuta, domaćin je vodio 6:1. Najveća prednost Zagrebaša u prvom dijelu bila je plus osam. S tom razlikom, otišlo se i na predah, 20:12. 


Pokušavala je momčad Silvija Ivandije smanjiti tu veliku prednost, ali Plinari nisu spuštali ritam ni jednog trenutka i već nakon sedam minuta igre u drugom dijelu, bilo je deset pogodaka viška na strani sastava Ivice Obrvana (24:14). Na ulasku u posljednjih deset minuta, Sesvete su zaostajale čak 15 pogodaka. Završilo je 36:22, i nastavkom stopostotnog niza PPD-a u Ligi za prvaka. David Mandić ponovno je bio prvo ime Zagreba s devet pogodaka. Ukupno 14 obrana imali su Zagrebovi vratari: Matej Ašanin 10, Radivoje Ristanović 4. Kod Sesveta, najbolji Danijel Vusić sa sedam pogodaka.



Sesvete:  Filip Perić 4 obrane, Nikola Kahlina 2 obrane; Darko Krndelj 1 (1), Josip Topić 1 (1), Eugen Josip Žaja 2, Ivan Matić, Danijel Papić 2, Ivan Baković, Leon Strbad 2 (1), Danijel Vusić 7, Mislav Šuker, Krešimir Krešić, David Štrković, Davor Gavrić 4, Karpo Sirotić i Nikola Finek 3 (2)


Trener: Silvio Ivandija








Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 8:00:50

Create Account