Rukomet: Karlovac pobijedio MRK Sesvete

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 7.10.2017. 23:08:07
Rukomet: Karlovac pobijedio MRK Sesvete

Foto: Sesvete danas

U 3. kolu Premijer lige rukometaši Sesveta izgubili su u Karlovcu rezultatom 30:26 (12:13)


Karlovačka sportska dvorana ostala je i dalje neosvojiva jer su rukometaši Karlovca u susretu trećeg kola pobijedili Sesvete. 

Bio je ovo okršaj dva nova premijerligaška kluba u kojemu je slavila domaća momčad. No, nije sve išlo lako jer je susret uglavnom bio izjednačen. Sve do posljednjih deset minuta prvog poluvremena igralo se gol za gol, odnosno momčadi su se izmjenjivale u minimalnom vodstvu. Sesvete su s tri uzastopna pogotka u 26. minuti pogotkom Luke Ćosića stigli do 12:9, ali na poluvremenu su vodili samo s jednim pogotkom jer su Karlovčani uspjeli smanjiti zaostatak. 

Nastavak je ponovo donio izjednačenu igru, ali ovaj put u zadnjoj četvrtini utakmice osvojio je Karlovac. Kada su se prvi put odvojili na +2 (22:20), prednost nisu ispustili do samog kraja. Sesvete su smanjile samo na 22:21, ali završnica utakmici protekla je u znaku Karlovca koji je povećao svoju prednost na pet pogodaka (28:23), a na kraju slavio s 30:26. Ivan Bačić bio je prvo ime Karlovca sa sedam postignutih pogodaka. Šest je dodao Matija Perajica, a pet Andrej Obranović. Prvi strijelac Sesveta bio je Lovro Šprem koji je zabio šest pogodaka.


U slijedećem kolu Sesvećani igraju kod kuće gdje dočekuju HRK Goricu, trenutačno petu na tablici. Utakmica se igra u subotu, 14. listopada od 19,30. 




Tablica nepotpunog kola:




Vezane vijesti
Ažurirano: 21.5.2018. 17:56:05

Create Account