Rukometaši Sesveta pali u završnici

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 17.12.2020. 11:37:41
Rukometaši Sesveta pali u završnici

Foto: MRK Sesvete

MRK Sesvete gostovao je u srijedu navečer u Poreču odigravši zaostalu utakmicu.



U Zaostaloj utakmici 7. kola Paket 24 Premijer lige u srijedu navečer rukometaši Sesveta izgubili su u gostima u dramatičnoj završnici od domaćina 24:22 (10:10).


U prvom poluvremenu vodila se vrlo izjednačena borba, gol za gol da bi u jednom trenutku gosti poveli s 2 razlike, međutim domaćini brzo to sustižu i na odmor se odlazi izjednačenim rezultatom 10:10. 


U nastavku slična slika, igra se gol za gol, da bi sredinom drugog poluvremena gosti napravili seriju od 3:0 i poveli. Sesvećani su u tom trenutku konsolidirali redove, izjednačili i desetak minuta pred kraj poveli s golom razlike. No, domaći izjednačuju, igra se gol za gol, da bi na samom kraju igrači Poreča došli do dva pogotka prednosti. Više nije bilo snage niti koncentracije za preokret, igrači Sesveta smanjili su preko efikasnog Krndelja na pogodak zaostatka da bi u posljednjoj minuti domaćini preko Mataije povećali na konačnih dva razlike, 24:22. 


Nakon ove pobjede Poreč je je došao na drugo mjesto, a Sesvete su sada treće.


Najefikasniji igrač kod Sesveta bio je Daniel Vusić s 9 pogodaka, te Darko Krndelj sa 6.


Narednu utakmicu Sesvećani igraju doma ove subote, 20. prosinca protiv Umaga.


Sesvete:  Filip Perić, Matej Mudrinjak 6/24;  Darko Krndelj 6 (2), Josip Topić 1, Domagoj Potnar, Ivan Matić 1, Nikola Jelovčić 1, Leon Strbad, Daniel Vusić 9, Mislav Šuker 1, Krešimir Krešić, Maksimilijan Jurić, Davor Gavrić 2, Ivan Rukavina i Branimir Šola.


Trener Silvio Ivandija




Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 8:00:50

Create Account