Rukometaši Sesveta večeras igraju u Dubravi

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 7.4.2021. 12:57:31
Rukometaši Sesveta večeras igraju u Dubravi

Foto: Sesvete danas, arhiva

U 2. kolu Paket 24 Premijer lige za prvaka večeras u Dubravi domaća momčad dočekuje Sesvete uz TV prijenos na Planetsportu.



Budući da su rukometaši PPD Zagreba još u karanteni zbog korone,  a iz istog je razloga odgođena utakmica između Poreča i Nexea, srijeda nam donosi samo jedan susret Paket24 Premijer lige – Lige za prvaka i to nama najvažniji, utakmicu susjedskih rivala Dubrave i Sesveta.


Dubrava i Sesvete izgubili su prve susrete Lige za prvaka, pa će biti zanimljivo vidjeti tko će do prvih bodova. Budući da taj susret privlači iznimnu pozornost, kamere PlanetSporta će mu izravno svjedočiti pa će svi ljubitelji rukometa, imati prigodu uživati u njemu. Podsjećamo, u prvom dijelu sezone Sesvete su doma dobile Dubravu, super uvjerljivo 39:29, a u uzvratnom susretu, slavila je Dubrava 28:25.


Večerašnji susret igra se sportskoj dvorani Dubrava s početkom u 18 sati.



Večeras se u Sesvetama trebala igrati i utakmica završnice Hrvatskog rukometnog kupa između Sesveta i Lokomotive, međutim kako su tri igračice gostujuće ekipe zaražene koronavirusom, utakmica je odgođena.




Vezane vijesti
Ažurirano: 16.4.2024. 8:35:46

Create Account