Rukometašice Sesveta u Osijeku odigrale neriješeno

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 31.10.2019. 11:16:33
Rukometašice Sesveta u Osijeku odigrale neriješeno

Foto: RK Sesvete Agroproteinka -fb

Rukometašice Sesveta odigrale su 25:25  (8:15) protiv Osijeka u 6. kolu Prve hrvatske lige.



Bila je to utakmica s dva potpuno suprotna izdanja obiju ekipa, a u kojem su gošće dominirale prvim poluvremenom, dok su domaće igračice u drugome nadoknadile veliki zaostatak.


Sesvećanke su započele utakmicu odlično, te od 9.minute povećavale prednost, tako da su pred kraj prvog poluvremena vodile s čak 8 golova prednosti. Na odmor se otišlo s plus 7.


I na početku drugog poluvremena nastavile su Sesvećanke s održavanjem razlike još pet – šest minuta, no onda su počele neobjašnjivo griješiti. Čak i u trenucima kad su imale dvije igračice više, domaće  koje su se trgle su im uspjele postići pogodak. Razlika se smanjivala, a posljednjih šest minuta Sesvećanke nisu uspjele postići pogodak, a domaće su uspjele izjednačiti, a u samoj završnici mogle su i pobijediti. 


Šteta za Sesvete, uz malo više koncentracije naše su djevojke mogle pobijediti, no vratile su se ipak s bodom i sad se treba resetirati i pripremiti za utakmicu sa Splitom koja se igra ove subote, 2. studenog u gimnazijskoj sportskoj dvorani.


SESVETE AGROPROTEINKA: L. Bešen (8), Lovrenčević ; Elena Matijaš (2), Bernarda Čalušić (5), Mia Tupek (1), Mihaela Bešen, Petra Dičak (1), Lara Burić (5), Lucija Cvitanović, Valentina Derežić, Mia Brkić, Dora Lukić (4), Ana Anđelić (4), Ana Pehar, Ines Lisjak (3)

Trener: Branko Šebek


Rezultati 6. kola:



Tablica:





Vezane vijesti
Ažurirano: 17.3.2024. 11:33:29

Create Account