Rukometna Premijer liga: Sesvećani čekaju prvu pojedu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 13.10.2017. 20:06:29
Rukometna Premijer liga: Sesvećani čekaju prvu pojedu

Foto: Ilustracija

Rukometaši Sesveta, novajlije u najvišem hrvatskom rukometnom rangu ove subote dočekuju trenutačnog lidera Goricu i potajno se nadaju prvoj pobjedi.


Ovoga se vikenda igra već četvrto kolo nacionalne Premijer rukometne lige. Ulaskom u najjače društvo nitko od naših rukometaša nije očekivao da naprave čudo. Znalo se da će biti vrlo teško i plan za ovu godinu je opstanak u ligi. 


U prve tri utakmice Sesvete je uspjelo uzeti jedan bod remijem sa Spačvom na domaćem terenu. Trenutačno je posljednje s minus 10 golova, no zanimljivo je da su tek četiri momčadi dale više golova od Sesvećana, ali samo dvije su i primile više pogodaka. To govori da naši dečki imaju solidan napad, ali kiksa obrana.


U subotu, 14. listopada u gimnazijskoj sportskoj dvorani dočekuju trenutačno prvoplasiranu Goricu koja ima dvije pobjede i poraz. Je li baš ta momčad najbolja za uzeti bodove, vidjet će se, no važno je da naši rukometaši, sad kad su u najvišem rangu imaju i dostojnu podršku. Stoga pozivaju sve Sesvećane da dođu na utakmicu uz, naravno, slobodan ulaz, te da navijanjem pomognu našim momcima u borbi za opstanak u prestižnom rukometnom rangu. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 21.5.2018. 17:56:05

Create Account