Sesvećanke porazile svoje protivnice iz Splita

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 3.11.2019. 10:00:53
Sesvećanke porazile svoje protivnice iz Splita

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U 7. kolu 1. HRL-a za žene RK Sesvete Agroproteinka - ŽRK Split 2010 27:19 (15-11).



Niti u jednom trenutku utakmice od samom početka nije se moglo posumnjati u pobjedu domaćih koje su, kao što napisasmo u najaviu, bolja ekipa od Splita, samo to moraju pokazati i dokazati na terenu. I naše su djevojke upravo to i učinile. ČAk niti u 12. minuti kad su gošće uspjele povesti s 5:4 nismo posumnjali u dobar ishod. NA početku uobičajeno izjednačeno, gol za gol, da bi se u drugom dijelu prvog poluvremena razlika počela polako povećavati u korst domaćih igračica.


U nastavku još bolja igra domaćih iako će trener Sesvećanki Branko Šebek nakon utakmice reći da je bilo vidljivo još puno grešaka koje treba ispraviti, no kako god plus 8 protiv ekipe iz sredine tablice, dakle solidne ekipe Splita uopće nije loš rezultat. Plus osam na kraju je ujedno i najveća gol razlika u utakmici. 


Prvo ime sesvetske ekipe za ovaj put ipak reprezentativna vratarka Lucija Bešen koja je obranila čak 14 odaraca na gol od 32 i s postotkom obrana od čak 44%, što je za rukomet izluđivala protivničke napadačice i zaslužna za tako malo pogodaka gošći. 


Najviše pogodaka ovog puta postigle su Bernarda Ćalušić i Ana Pehar po 6. 


Sesvete: Lucija Bešen 14, Petra Lovrencevic;         Elena Matijaš, Bernarda Čalušić 6(2), Mia Tupek, Mihaela Bešen 1, Petra Dičak 1, Lara Burić 3, Lucija Cvitanović, Valentina Derezić 2, Mia Brkić, Dora Lukić 3, Ana Andelić 3, Ana Pehar 6(1), Dorotea Ćoraš i Ines Lisjak 2.

Trener: Branko Šebek


Rezultati 7. kola:




Tablica:




Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 9:06:51

Create Account