Sesvete - Gorica ove nedjelje u zadnjem kolu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.3.2021. 13:09:05
Sesvete - Gorica ove nedjelje u zadnjem kolu

Foto: Plakat

Rukometaši Sesveta u svojoj dvorani ove nedjelje pred TV kamerama igraju posljednje kolo prvog dijela natjecanja protiv jake Gorice.U posljednjem kolu prvog dijela Paket 24 Premijer lige ove nedjelje u sportskoj dvorani Jelkovec  vodeće Sesvete dočekuju petoplasiranu Goricu. Iako je nakon prošlotjedne pobjede u Umagu u Hrvatski rukometni savez na svojim stranicama objavio da su tom pobjedom Sesvete plasirane u Ligu za prvaka, kasnije su promijenili istup, te je sad Sesvećanima potrebna pobjeda ili barem neriješeno da bi se plasirali u Ligu za prvaka, u suprotnom mogli bi u Ligu za opstanak.


Ima tu puno nelogičnosti i upitnika, no to je za neku drugu temu. Sesvete su vodeća momčad prvenstva s izuzetno pozitivnom gol razlikom i logično bi bilo da su već plasirani, no, to će, vjerujemo biti nakon utakmice u nedjelju navečer koja u sportskoj dvorani Jelkovec započinje u 19 sati uz izravni TV prijenos PlanetSport televizije.


Naši momci osjećaju snagu i moć, osjećaju da su spremni za velike rezultate, pa ako je tako, vjerujemo da će to pokazati i protiv Gorice koja je sve samo ne slaba momčad. I oni imaju mogućnosti zaigrati u nastavku s PPD-om i Nexeom u Ligi za prvaka, a to nikako ne žele ispustiti.

Stoga u nedjelju očekujemo jednu veliku pravu borbu i veliku rukometnu predstavu.


Vezane vijesti
Ažurirano: 7.4.2021. 12:57:31

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account