Sesvete - Gorica ove nedjelje u zadnjem kolu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.3.2021. 13:09:05
Sesvete - Gorica ove nedjelje u zadnjem kolu

Foto: Plakat

Rukometaši Sesveta u svojoj dvorani ove nedjelje pred TV kamerama igraju posljednje kolo prvog dijela natjecanja protiv jake Gorice.



U posljednjem kolu prvog dijela Paket 24 Premijer lige ove nedjelje u sportskoj dvorani Jelkovec  vodeće Sesvete dočekuju petoplasiranu Goricu. Iako je nakon prošlotjedne pobjede u Umagu u Hrvatski rukometni savez na svojim stranicama objavio da su tom pobjedom Sesvete plasirane u Ligu za prvaka, kasnije su promijenili istup, te je sad Sesvećanima potrebna pobjeda ili barem neriješeno da bi se plasirali u Ligu za prvaka, u suprotnom mogli bi u Ligu za opstanak.


Ima tu puno nelogičnosti i upitnika, no to je za neku drugu temu. Sesvete su vodeća momčad prvenstva s izuzetno pozitivnom gol razlikom i logično bi bilo da su već plasirani, no, to će, vjerujemo biti nakon utakmice u nedjelju navečer koja u sportskoj dvorani Jelkovec započinje u 19 sati uz izravni TV prijenos PlanetSport televizije.


Naši momci osjećaju snagu i moć, osjećaju da su spremni za velike rezultate, pa ako je tako, vjerujemo da će to pokazati i protiv Gorice koja je sve samo ne slaba momčad. I oni imaju mogućnosti zaigrati u nastavku s PPD-om i Nexeom u Ligi za prvaka, a to nikako ne žele ispustiti.

Stoga u nedjelju očekujemo jednu veliku pravu borbu i veliku rukometnu predstavu.


Vezane vijesti
Ažurirano: 16.4.2024. 8:35:46

Create Account