Sesvetske rukometašice dobro namučile Lokomotivu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.3.2020. 23:38:09
Sesvetske rukometašice dobro namučile Lokomotivu

Foto: Sesvete danas, arhiva

U srijedu navečer odigrana je zaostala utakmica 1. HRL-a za žene između Sesveta i Lokomotive uz očekivanu pobjedu gošći 22:27 (10:15).
Zaostala utakmica 18. kola 1. HRL-a za žene između Sesveta i Lokomotive odigrana je u srijedu navečer u gimnazijskoj sportskoj dvorani. Europska ekipa Lokomotive očekivano je pobijedila, no puno teže negoli se očekivalo. Domaće su pružile žestok otpor i pokazale se vrlo žilave.  Najefikasnija Sesvećanka Dora Lukić s 8 pogodaka vukla je ekipu, a dobrim obranama pridružile su se i obje vratarke, Petra Lovrenčević s8 i Lea Zetović sa 6 obranjenih udaraca, ukupno 14 što je više negoli protivničke vratarke koje su ukupno obranile 12 udaraca na gol. Ipak treba spomenuti i Luciju Bešen koja je, podsjetimo, nedavno došla u Lokomotivu upravo iz redova Sesveta i koja je sama imala 11 obrana.


I nakon ovog kola sesvetske rukometašice nalaze se na 5. mjestu, a u subotu gostuju na vrućem parketu u Splitu.RK Sesvete Agroproteinka: Petra Lovrencević 8/26, Lea Zetović 6/15; Elena Matijaš 1, Bernarda Čalušić, Mia Tupek, Mihaela Bešen 1, Petra Dičak 4, Lara Burić, Lucija Cvitanović, Valentina Derežić 1, Mia Brkić 1, Dora Lukić 8 (6), Ana Anđelić 1, Ana Pehar 2 i Ines Lisjak 3


Trener: Nikola Škorić


Tablica:
Vezane vijesti
Ažurirano: 28.3.2021. 13:28:55

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account