Sesvetske rukometašice dobro namučile Lokomotivu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.3.2020. 23:38:09
Sesvetske rukometašice dobro namučile Lokomotivu

Foto: Sesvete danas, arhiva

U srijedu navečer odigrana je zaostala utakmica 1. HRL-a za žene između Sesveta i Lokomotive uz očekivanu pobjedu gošći 22:27 (10:15).
Zaostala utakmica 18. kola 1. HRL-a za žene između Sesveta i Lokomotive odigrana je u srijedu navečer u gimnazijskoj sportskoj dvorani. Europska ekipa Lokomotive očekivano je pobijedila, no puno teže negoli se očekivalo. Domaće su pružile žestok otpor i pokazale se vrlo žilave.  Najefikasnija Sesvećanka Dora Lukić s 8 pogodaka vukla je ekipu, a dobrim obranama pridružile su se i obje vratarke, Petra Lovrenčević s8 i Lea Zetović sa 6 obranjenih udaraca, ukupno 14 što je više negoli protivničke vratarke koje su ukupno obranile 12 udaraca na gol. Ipak treba spomenuti i Luciju Bešen koja je, podsjetimo, nedavno došla u Lokomotivu upravo iz redova Sesveta i koja je sama imala 11 obrana.


I nakon ovog kola sesvetske rukometašice nalaze se na 5. mjestu, a u subotu gostuju na vrućem parketu u Splitu.RK Sesvete Agroproteinka: Petra Lovrencević 8/26, Lea Zetović 6/15; Elena Matijaš 1, Bernarda Čalušić, Mia Tupek, Mihaela Bešen 1, Petra Dičak 4, Lara Burić, Lucija Cvitanović, Valentina Derežić 1, Mia Brkić 1, Dora Lukić 8 (6), Ana Anđelić 1, Ana Pehar 2 i Ines Lisjak 3


Trener: Nikola Škorić


Tablica:
Vezane vijesti
Ažurirano: 5.3.2020. 12:00:45

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account