Sesvetske rukometašice poražene u Čakovcu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 8.11.2020. 11:08:27
Sesvetske rukometašice poražene u Čakovcu

Foto: RK Sesvete Agroproteinka fb

U 7. kolu 1. HRL za žene rukometašice Sesveta poražene su u Čakovcu od ekipe Zrinski s 33:24 (19:11).Nakon pobjede u srijedu na domaćem terenu protiv Dalmatinke, u nastavku nakon samo tri dana u 7. kolu u Čakovcu dogodio se pad.


Bila je to nakon jednog neriješenog rezultata tek prva pobjeda Čakovčanki i to, na žalost, baš protiv Sesveta. Gošće su povele na početku susreta 1:0 i to je bilo sve od vodstva. 

Najefikasnija kod Sesveta bila je Mia Tupek postigavši 6 pogodaka, 3 iz sedmerca, a po 4 pogodaka postigle su još Mia Brkić i Lucija Krezo. 


Nedavno se u redovima sesvetskog kluba dogodila i promjena trenera. Dosadašnji Nikola Škorić otišao je  Mađarsku, a na mjesto trenera prve ekipe vratio se Branko Šebek koji je prošle sezone izabran za najboljeg trenera za sezonu 2019./'20. osvojivši kadetsko prvenstvo Hrvatske. 


Sesvete: 

Petra Lovrenčević (1), Lea Zetović (2);  Veronika Mamić, Tara Tanita Kocijan 2, Magali Lujić, Mia Tupek 6 (3), Mihaela Bešen, Ana Grlić 3, Petra Krezo 1, Lara Burić 3, Lucija Cvitanović 1 (1), Lucij Krezo 4 (3), Mia Brkić 4, Dorotea Ćoraš i Sara Jukić.

Trener: Branko Šebek


Vezane vijesti
Ažurirano: 28.3.2021. 13:28:55

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account