Sesvetske rukometašice u punom treningu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 29.8.2018. 9:20:46
Sesvetske rukometašice u punom treningu

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Dugogodišnje prvoligašice, rukometašice Sesveta usred su priprema pred početak nove sezone.



U gimnazijskoj sportskoj dvorani djevojke vježbaju punom snagom. S jedne strane seniorke, a druge njihove mlađe kolegice koje očekuju za koju godinu zaigrati s njima i istoj ekipi ili ih zamijeniti. 


Prvoj ekipi pripreme su započele još 1. kolovoza, kadetkinjama tjedan kasnije. Treniraju i mlađe kadetkinje od 16. kolovoza, a selekcija 2006. godište okupila se početkom prošlog tjedna. 


U sastav prve ekipe vratile  su se tri igračice nakon ozljede, a pojačanje je došlo iz Trešnjevke, Petra Dičak, izvrsna igračica koja igra na poziciji desnog valjnjskog. Vrlo je ojačana i golmanska linija dolaskom Iris Prtljačić iz Umaga. 


Prvenstvo započinje već 15. rujna, Sesvećanke prvu utakmicu igraju na domaćem terenu u gimnazijskoj sportskoj dvorani, no prije toga testirat će svoju spremnost ovoga vikenda na vrlo jakom turniru u Čakovcu na kojem će uz njih sudjelovati Koka i Zrinski, te  vrlo jaka prvoligaška ekipa MGA iz Austrije koja je prošlu godinu završila na trećem mjestu nacionalne ljestvice.


Mlađe ekipe će također na provjeru spretnosti, pa tako selekcije 2002, 2004. i 2006. sudjeluju na međunarodnom turniru „Lavovi” handball chalange U18, U16, U14 i U12 koji se od danas do 1. rujna igra u Beogradu.


Vezane vijesti
Ažurirano: 17.3.2024. 11:33:29

Create Account