Silvio Ivandija novi je trener MRK-a Sesvete

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 6.11.2019. 20:44:21
Silvio Ivandija novi je trener MRK-a Sesvete

Foto: Fejsbuk

MRK Sesvete objavio je da da je njihov novi trener poznati i priznati Silvio Ivandija.Silvio Ivandija dobro je znano ime u svijetu rukometa. Prvo je kao rukometaš igrao za nekoliko klubova, najpoznatiji Badel Zagreb, Zamet Autotrans i Pivovarnu Laško iz Celja, a bio je i standardni reprezentativac hrvatske rukometne reprezentacije s kojom je osvojio zlatnu medalju na Mediteranskim igrama u Bariju 1997. godine. 


Godine 2002 napušta aktivno igranje rukometa, no ne odlazi iz njega, nago nastavlja rad kao trener. Nakon nekoliko klubova 2010. godine preuzima kadetsku reprezentaciju s kojom osvaja zlatnu medalju na EP u Crnoj Gori. U sezoni 2016/2017 trener je PPD-a Zagreb. Prije toga bio je pomoćnik treneru Hrvatske rukometne reprezentacije Slavku Goluži 2015. godine na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a trenutačno je pomoćni trener Lini Červatu u seniorskoj reprezentaciji Hrvatske.


Doista ne treba više o Ivandijim kvalifikacijama i trenerskim vrlinama, a od njega se u Sesvetama očekuje da klub koji sada uvjerljivo drži posljednje mjesto na tablici nakon konsolidiranja situacije u svlačionici, digne u sigurnije vode za opstanak u hrvatskom najvišem rukometnom rangu. Prvu prigodu imat će već u nedjelju protiv Varaždina u dvorani Jelkovec. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 8.1.2020. 10:59:01

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account