Slovenci u Jelkovcu porazili mlade hrvatske rukometaše

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.7.2019. 22:56:59
Slovenci u Jelkovcu porazili mlade hrvatske rukometaše

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Prijateljska utakmica juniorskih rukometnih reprezentacija Hrvatske i Slovenije odigrana u utorak navečer završena je pobjedom gostiju 27:23.Nakon tjedan dana boravka u Delnicama, hrvatska muška juniorska reprezentacija započela je drugu fazu priprema za Svjetsko prvenstvo kojemu je domaćin Španjolska od 16.-28.srpnja ove godine. U sklopu te druge faze, odigran je u Jelkovcu u utorak navečer prvi od dva prijateljska susreta sa Slovenijom. Hrvatska je doživjela poraz od 23:27 uz dva potpuno različita lica u dva poluvremena. 


Za našu reprezentaciju igrali su, vratar MRK-a Sesvete Ivan Panjan, s kojim je izbornik Davor Dominiković započeo susret na našem golu, a igrao je i Krešimir Krešić. 


Fran Mileta je sa sedam pogodaka bio najbolji hrvatski strijelac. Četiri je dodao Halil  Jaganjac, baš kao i Dominik Malec. Kod Slovenije najviše je postigao Kristijan Horžen sedam pogodaka.


"Odigrali smo dva različita poluvremena. Prvo sporo, neinventivno, s mnogo tehničkih pogrešaka, bez agresivnosti. Drugo je bilo mnogo bolje. Odlično se predstavio Filip Perić kojemu je to bio debi u reprezentaciji. Na kraju smo mogli doći i do kompletnog preokreta, ali smo se opet spetljali. Sigurno je možemo i moramo puno bolje. Ali to je tek prvi susret nakon napornog rada u Delnicama. Još nam nedostaju Josip Šarac,  Darijo Raguž i Ivan Ereš. Dio njih mora obaviti liječničke preglede i onda ćemo znati kakvo je njihovo stanje. Nadam se najboljem", rekao je nakon utakmice Davor Dominiković, izbornik muške juniorske reprezentacije Hrvatske.Vezane vijesti
Ažurirano: 3.6.2020. 9:07:49

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account