Slovenci u Jelkovcu porazili mlade hrvatske rukometaše

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.7.2019. 22:56:59
Slovenci u Jelkovcu porazili mlade hrvatske rukometaše

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Prijateljska utakmica juniorskih rukometnih reprezentacija Hrvatske i Slovenije odigrana u utorak navečer završena je pobjedom gostiju 27:23.



Nakon tjedan dana boravka u Delnicama, hrvatska muška juniorska reprezentacija započela je drugu fazu priprema za Svjetsko prvenstvo kojemu je domaćin Španjolska od 16.-28.srpnja ove godine. U sklopu te druge faze, odigran je u Jelkovcu u utorak navečer prvi od dva prijateljska susreta sa Slovenijom. Hrvatska je doživjela poraz od 23:27 uz dva potpuno različita lica u dva poluvremena. 


Za našu reprezentaciju igrali su, vratar MRK-a Sesvete Ivan Panjan, s kojim je izbornik Davor Dominiković započeo susret na našem golu, a igrao je i Krešimir Krešić. 


Fran Mileta je sa sedam pogodaka bio najbolji hrvatski strijelac. Četiri je dodao Halil  Jaganjac, baš kao i Dominik Malec. Kod Slovenije najviše je postigao Kristijan Horžen sedam pogodaka.


"Odigrali smo dva različita poluvremena. Prvo sporo, neinventivno, s mnogo tehničkih pogrešaka, bez agresivnosti. Drugo je bilo mnogo bolje. Odlično se predstavio Filip Perić kojemu je to bio debi u reprezentaciji. Na kraju smo mogli doći i do kompletnog preokreta, ali smo se opet spetljali. Sigurno je možemo i moramo puno bolje. Ali to je tek prvi susret nakon napornog rada u Delnicama. Još nam nedostaju Josip Šarac,  Darijo Raguž i Ivan Ereš. Dio njih mora obaviti liječničke preglede i onda ćemo znati kakvo je njihovo stanje. Nadam se najboljem", rekao je nakon utakmice Davor Dominiković, izbornik muške juniorske reprezentacije Hrvatske.



Vezane vijesti
Ažurirano: 6.8.2023. 11:29:29

Create Account