Sveci se pobjedom vratili u svoju dvoranu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 7.2.2021. 10:18:45
Sveci se pobjedom vratili u svoju dvoranu

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Nakon godine dana izbivanja iz Jelkovca, košarkaši Sesveta konačno su sinoć odigrali utakmicu u svojoj dvorani i pobijedili!



Utakmica 15. kola 1. Hrvatske košarkaške lige između KK Sesvete i KK Omiš odigrana je u subotu navečer u SD Jelkovec. Pobijedili su domaći rezultatom 84:80 (42:40)


Košarkaši Sesveta konačno su se vratili utakmicama u svojoj dvorani u Jelkovcu, gdje su nakon dugo vremena ubilježili pobjedu, drugu ove natjecateljske sezone.  Zbog tehničkih problema s koševima, sve do ove utakmice igrali su na drugim terenima, što je zasigurno utjecalo i na rezultate. 


U ovoj utakmici rezultatska prednost malo na jednu pa na drugu stranu, da bi pred kraj utakmice Sveci s nekom dodatnom snagom jurnuli i ostvarili prednost, ponajviše zahvaljujući Ivanu Perkoviću koji je serijom od 11 poena za redom razbio protivnike, te ukupno postigao 19 koševa kao i Dario Papak.


Utakmica je odigrana bez gledatelja, no, nadajmo se i posljednja, jer za dva tjedna očekujemo mogućnost ulaska barem trećine gledatelja od kapaciteta dvorane. No, o tom, potom, ali u svakom slučaju povratak u dvoranu i to s pobjedom veliki je poticaj i u psihološkom smislu za momčad Tomislava Vouka koji je znalački i vrlo smireno vodio svoju momčad do pobjede.



KK Sesvete: Matej Krajačić 12, Mislav Oršanić 8, Dario Papak 19, Phipip Babić 10, Ivan Perković 19, Ivan Dino Bežovan, Marijan Vlašić 3, Petar Hodak 6, Luka Žgela, Ivan Perković, Jan Grabovac i Tadija Franjić 7

Trener: Tomislav Vouk






Vezane vijesti
Ažurirano: 18.9.2022. 11:51:25

Create Account