Treća pobjeda u nizu rukometaša Sesveta, u gostima pao Varaždin

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.6.2021. 10:52:15
Treća pobjeda u nizu rukometaša Sesveta, u gostima pao Varaždin

Foto: Sesvete danas, arhiva

U 8. kolu Lige za prvaka Sesvete su igrale u gostima u Varaždinu i pobijedila domaćina s 20: 23 (11:10).



Bio je to uzbudljiv i zanimljiv susret. Domaćin je silno želio osvojiti prve bodove u Ligi za prvaka i jako se trudio, vodio do četrdesete minute utakmice, no rukometaši Sesveta pokazali su da su ovog trenutka ipak posloženija momčad. Bili su Sesvećani vidno umorni i potrošeni što nije čudno nakon vrlo dinamičnih utakmica protiv Nexea i Dubrave gdje su dečki dali sve od sebe, pa je bilo potrebno naći malo odmornije i svježe snage koje bi mogle donijeti prevagu. 


Trener Silvio Ivandija u drugom dijelu drugog poluvremena uspio je stvoriti kombinaciju s dovoljno svježih igrača da prelome susret. Napravili su seriju 4:0 što je bilo dovoljno za odmak na +3 razlike. 


 Varaždinci nisu više smogli snage približiti se Sesvetama koje su ovom pobjedom došle na diobu trećeg mjesta s Porečom i sve su bliže osvajanju 3. ili 4 mjesta koje vode u europska natjecanja. 


Prvo ime Sesvetske momčadi bio je Karpo Sirotić sa 7 pogodaka, a raspoložena su bila i krila Leon Strbad s 4 od 4 i Nikola Finek s 3 od 3.  


U subotu, 12. lipnja Sesvete ugošćuju PPD Zagreb u gimnazijskoj sportskoj dvorani  s početkom u 19 sati.


Sesvete: Filip Perić 5 obr, NIkola Kahlina; Darko Krndelj 1 (1), Josip Topić 2, Domagoj Potnar 1, Eugen Josip Žaja 2, Ivan MAtić 2, Danijel Papić 1, Leon Strbad 4, Daniel Vusić 3, Mislav Šuker, David Štrković, Davor Gavrić, Karpo Sirotić 7 (4) i Nikola Finek 3

Trener: Silvio Ivandija 





Create Account