Virovitičanke prejake za rukometašice Sesveta

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 23.2.2020. 18:41:59
Virovitičanke prejake za rukometašice Sesveta

Foto: Sesvete danas, arhiva

Rukometašice Sesveta izgubile su u Virovitici s minimalnih 32:31 (16:17).U 17. kolu Prve hrvatske rukometne lige za žene Sesvećanke nisu uspjele nadigrati domaće iako su imale vodstvo na poluvremenu. 


Na početku su Sesvećanke krenule dobro, imale su vodstvo do 11 minute, kad preuzimaju domaće, no vodstvo prelazi iz jedne na drugu stranu. Na odmor u plusu ipak odlaze gošće. 


U nastavku Virovitičanke izjednačuju i prelaze u vodstvo koje se potom ponovo izmjenjuje, čas na jednu, čas na drugu stranu. Pred sam kraj više koncentracije u redovima Virovitice koja  iz ove utakmice odnosi bodove. 


U ekipi Sesveta dobro su posao odradile vratarke, Petra Lovrenčević je obranila 11 udaraca od 34 (32%), a Lea Zetović 6 od 15 (40%). Ukupno su sesvetske vratarke obranile čak 17 udaraca naspram domaćih koje su obranile tek 6 od 37, no to nije pomoglo. Očito je da nije štimao napad koji je uputio tek 37 udaraca na gol protivnica, a još manje obrana, jer su domaće na gol naših vratarki uputile čak 49 udaraca.


Najefikasnija u redovima Sesveta Agroproteinke bila je Petra Dičak postigavši 7 pogodaka, te Elena Matijaš postigavši 5 pogotka sve iz isto toliko sedmeraca. 


Unatoč porazu naše rukometašice ostaju i nadalje 5. na tablici.


Sesvete Agrorpoteinka: Petra Lovrenčević (11/34), Lea Zetović (6/15);  Elena Matijaš 5 (5), Mia Tupek 2, Mihaela Bešen 1, Ana Grlić, Petra Dičak 7, Lara Burić 3, Valentina Derežić, Mia Brkić 1, Dora Lukić 4, Ana Anđelić 2, Ana Pehar 2 i Ines Lisjak 4


Trener: Nikola Škorić 


Rezultati kola:
Tablica: 
Vezane vijesti
Ažurirano: 28.3.2021. 13:28:55

Hoćete li izaći na izbore?

Hoću i glasat ću
Neću izaći
Hoću, ali neću glasati, poništit ću listić
Izaći ću u birtiju, ne na izbore
Kakvi sad izbori?
Ovdje sam došao samo kliknuti
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account