Čilić: Spreman sam igrati i u subotu i u nedjelju

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 1.2.2018. 19:56:51
Čilić: Spreman sam igrati i u subotu i u nedjelju

Foto: screenshot

Definitivno ćemo odlučiti što je najbolje nakon sutrašnjeg dana. Sigurno da bih ja bio spreman igrati i u subotu i u nedjelju, izjavio je najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić nakon ždrijeba u Osijeku za susret 1. kola Svjetske skupine Davis Cupa protiv Kanade. 


Izbornik Željko Krajan u postavu nije uvrstio najboljeg hrvatskog tenisača Marina Čilića koji se još bori s umorom, no ima pravo izmjene.


Što se tiče nedjelje, situacija je malo drugačija, jer bih morao, ako budem igrao, zamijeniti ili Bornu ili Viktora, a taj onda ne bi nastupao. Ako bih nastupao, to bi najvjerojatnije bilo kod 2-2, ako bi rezultat došao do tog slučaja, no nadamo se da možemo riješiti susret prije toga, rekao je Čilić.


Mogu reći da sam zadnjih deset dana trenirao odlično i stvarno sam zadovoljan. Napokon sam zdrav, što je najbitnije. Igrao sam vrlo dobro, no trening je uvijek nešto drugo nego meč, treba vidjeti sutra, ali ja sam pozitivan, izjavio je Borna Ćorić koji će u petak otvoriti Davis Cup meč protiv Kanade dvobojem protiv Petera Polanskog.


Vidjet ćemo, situacija s Marinom je takva kakva je, došao je s puta i sigurno da je još uvijek umoran. Franko i ja smo s naše strane napravili sve što možemo, spremni smo, igrali smo prije, znamo što treba, rekao je Ivan Dodig.


Lijepo se opet vratiti u Osijek i igrati pred ovom publikom. Nadam se da će i u ovom susretu atmosfera biti kakva je bila prošli put, ako ne i bolja i stvarno se veselim. Nadam se da ćemo Ivan i ja uspjeti nastaviti taj pobjednički niz u parovima koji je stvarno sjajan zadnjih godina i koji se na kraju uvijek pokazao jako važan u Davis Cupu, rekao je Franko Škugor.


Vezane vijesti
Ažurirano: 7.3.2018. 17:27:28

Create Account