Advent u Dumovcu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.12.2019. 12:29:10
Advent u Dumovcu

Foto: Azil Dumovec

Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba u subotu 7. prosinca građane poziva na Adventski posjet Dumovcu.Naziv je to događaja koji će trajati od 10 do 16 sati, a čiji je cilj Zagrepčane potaknuti da pravi duh blagdana osjete na mjestima gdje je netko tko treba njihovu pomoć.


Sklonište u Dumovcu trenutačno se brine o tristotinjak pasa i mačaka i upravo će subotnje upoznavanje građana s njima pomoći da neki od tih kućnih ljubimaca čim prije pronađu novi dom.


Uz posjetitelje koji razmišljaju o udomljavanju pasa i mačaka, dobrodošli su i oni koji žele širiti glas o privremenim stanarima Skloništa.

Iz tog razloga Sklonište u suradnji s Debatnim klubom Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu pokreće akciju #InfluencerZaPravuStvar. Za sudjelovanje u akciji potrebno je doći između 10 i 14 sati bilo koje subote do kraja godine u Dumovec, snimiti video ili fotografiju sa psom iz Skloništa, objaviti to na društvenim mrežama uz oznaku #InfluencerZaPravuStvar i dati sve od sebe da tu objavu vidi čim više ljudi.


Među prvima u akciju će se uključiti Nika Ilčić, jedna od najpopularnijih hrvatskih influencerica. Uz nju u akciji će sudjelovati članovi Debatnog kluba EFZG-a i drugi studenti tog fakulteta. Svoj su dolazak počeli potvrđivati i građani koji su akciju uočili na društvenim mrežama.


Vezane vijesti
Ažurirano: 22.7.2020. 13:08:40

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account