Asfaltira se Zlatarska u Markovom Polju - otežan promet

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.4.2019. 12:10:28
Asfaltira se Zlatarska u Markovom Polju - otežan promet

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Jutros su započeli radovi presvlačenja kolnika Zlatarske ulice novim slojem asfalta zbog čega je u zoni radova otežan promet, a kroz vikend bit će u potpunosti obustavljen.




Jedna od najprometnijih prometnica kroz Prigorje svakako je cesta Sesvete - Kašina koja kroz razna naselja ima različite nazive. Tako se kroz Markovo Polje zove Zlatarska ulica. Upravo će ona gotovo u cijelosti biti preasfaltirana što će trajati neko vrijeme za koje će biti otežan ili u potpunosti zabranjen promet. 


Jutros je započelo uklanjanje starog asfalta i odmah navlačenje donjeg sloja. U ovoj prvoj fazi radi se od ulaza u Vugrovec, prema Sesvetama u dužini od cca tisuću metara. Radovi skidanja starog asfalta i navlačenja donjeg sloja potrajat će do petka, 12. travnja u 20 sati, do kada će biti promet u zoni radova reguliran svjetlosnom prometnom signalizacijom.


U drugoj fazi gornji sloj asfalta bit će ugrađen tijekom vikenda 13. i 14. travnja kada će u subotu 13. travnja promet Zlatarskom biti zatvoren za sav promet sve do ponedjeljka, 15. travnja u 6 sati ujutro. 


Treća faza je od ponedjeljka 15. travnja do utorka 16 travnja kad će biti izvedeni završni radovi uz odvijanje prometa.  


Radovi se izvode gradskim sredstvima iz asfalterskog programa i iznose oko milijun i pol kuna. 


Iz gradskog Ureda za promet zamolili su građane da za vrijeme odvijanja radova koriste obilazne pravce kako bi se umanjila moguća gužva u zoni radova.


Vezane vijesti
Ažurirano: 7.4.2024. 17:22:56

Create Account