Bandić je svrgnut, na vlast su došli Prigorci (tajni video snimljen skrivenom kamerom)

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 19.2.2020. 13:51:24
Bandić je svrgnut, na vlast su  došli Prigorci (tajni video snimljen skrivenom kamerom)

Foto: Sesvete danas, Borko Samec /na fotografiji novi gradonačelnik Štef Kezerić

U auli zgrade gradske uprave gradonačelnik Grada Zagreba bio je prisiljen dobrovoljno predati ključeve grada novoj neizabranoj vlasti.



Ovoj dotepenskoj tiraniji u Gradu Zagrebu došao je kraj, vlast su konačno preuzeli Prigoci. I svi oni koji više manje uspješno pokušavaju ispravno izgovoriti - Kaj. Prevrat su izvršile jake snage specijalno obučenih lafri iz Nezavidno ovisne nedemokratske fašničke Republike Sesvete.


Nesporni autokrat nove vlasti njegova ekselencija Fulir von Trut, po zanimanju ljenguz, a ujedno i vođa prigorske fašničke hajdučije na današnjem prevratu pred tisućama gradskih zaposlenika nasilno je preuzeo ključeve grada iz ruku dosadašnjeg gradonačelnika Milana Bandića koje mu je ovaj dobrovoljno ustupio na 7 dana, ali prethodno uz uvjet da mu von Trutj obeća da se neće kandidirati za gradonačelnika do 2025. godine. Naravno da je von Trut odmah to obećao, jer, kako je rekao "naravno da obečajem, sve bum obečal, imel sem se od koga navčiti obečavati", rekao je von Trut.


Potom je ključeve grada predao novoproglašenom doživotnom gradonačelniku Štefini Kezeriću.


Kezerić je na svojoj inauguraciji nove dužnosti koja će trajati narednih 7 dana obećao u tom svom mandatu u cijelosti izgraditi produžetak Branimirove, sportsko rekreacioni kompleks na Luci, novu tržnicu, izgraditi novi centar Sesveta, urediti sajam, te potpuno promijeniti planove dosadašnjeg gradskog vodstva u vezi takozvanog "Menhetena na Savi". 


"Poništavam Dubaj projekt u Zagrebu i Menheten sa Save dovodim u Sesvete na Vuger potok", ovom kulminacijom završio je s obećanjima fašnički diktator Kezerić. 


Ovoj specijalno istreniranoj akciji u zgradi gradske uprave potpomogao je odred Puhačkog orkestra ZET-a sa svim njihovim instrumentima, te u svijetu poznate plesačice za posebne namijene Zagrebačkih mažoretkinja.


Fašničke ludorije nastavljaju se u subotu kad na Trg Bana Josipa Jelačića stiže fašnička povorka, kako samih urotnika, tako i drugih skupina, u nedelju je fašnička spelancija u Sesvetama pod velikim šatorom, a na sam dan fašnika, u utorak, 25. veljače priprema se suđenje i lomača na središnjem gradskom trgu.



Video: Sesvete danas

Vezane vijesti
Ažurirano: 12.2.2024. 9:55:49

Create Account