Bandić sa sesvetskom mladeži svoje stranke po Sesvetama dijelio krafne

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 17.2.2021. 10:41:09
Bandić sa sesvetskom mladeži svoje stranke po Sesvetama dijelio krafne

Foto: Sesvete danas

Gradonačelnik Milan Bandić s članovima mladeži stranke Rada i solidarnosti BM 365 sinoć je u dom za starije u Adamovcu donio krafne.



Običaj je da se na fašnik jedu krafne, pa je tako gradonačelnik Milan Bandić odabrao Dom za starije i nemoćne osobe Petra u Adamovcu, kako bi podijelio krafne štićenicima doma kojih je tridesetak.


"Na žalost, situacija je takva da ih osobno ne smijem niti vidjeti, a kamoli im prići, ali zato sam s ovom divnom sesvetskom mladeži donio im krafne kak se šika na današnji dan, da se malo oslade", rekao je Bandić prilikom dolaska u dom.


Dodao je kako žali da zbog mnogih drugih obveza ne može nastaviti dalje, ali će njegovi mladi obići još neke lokacije i podijeliti krafne. 


Tako je u domu za starije i nemoćne u Lužanu krafne u ime gradonačelnika predao Stjepan Kezerić, predsjednik VGĆ Sesvete, ujedno i predsjednik stranke 365 Sesveta i nekoliko članova mladeži, a potom su posjetili Caritasovu Kuću sv. Franje u Vugrovcu gdje živi tridesetak djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi. 


Voditeljica Ivana Vincek Kovač ispred doma primila je donaciju krafni koju će zacijelo štićenici kuće u slast pojesti i zahvalila Kezeriću i ostalima što su ih se sjetili.


Vezane vijesti
Ažurirano: 9.10.2020. 17:55:51

Create Account