Bandić sa suradnicima pustio u promet Brestovečku

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 24.8.2020. 12:10:37
Bandić sa suradnicima pustio u promet Brestovečku

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Brestovečka cesta i službeno je u ponedjeljak dopodne puštena u promet, čemu je nazočio  gradonačelnik Milan Bandić.



Građani Starog Brestja konačno mogu odahnuti, barem što se tiče uređenja glavne prometnice kroz njihovo naselje, a koju intenzivno koriste i mnogi drugi građani. U ponedjeljak dopodne gradonačelnik Milan Bandić nazočio je puštanju u promet Brestovečke. 


Brestovečka cesta rekonstruirana je u ukupnoj dužini od 1 800 metara. Radovima je obuhvaćena i sanacija nogostupa u dužini od 3 400 metara. Vrijednost izvedenih radova je oko 10 milijuna kuna, a rekonstrukcijom je obuhvaćena izrada nogostupa, kolnika prometnice, uzdignutih ploha (usporivača), vertikalne i horizontalne signalizacije.


Gradonačelnik Milan Bandić izrazio je zadovoljstvo izvedenim, istaknuvši kako radovi na obnovi i rekonstrukciji prometnica u Sesvetama ovime ne završavaju. „Koncem veljače i početkom ožujka očekuje nas početak radova na produljenju Branimirove ulice, što je izniman projekt za grad Zagreb“.


U video zapisu ispod teksta pogledajte izjave predsjednika Mjesnog odbora Brestje Stjepana Horvata, predsjednika Vijeća Gradske četvrti Sesvete Stjepana Kezerića i direktora Zagrebačkih cesta Dragana Perića. 



Video: Sesvete danas

Vezane vijesti
Ažurirano: 7.4.2024. 17:22:56

Create Account