Bandić sa suradnicima u naseljima Sesvetskog prigorja

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 4.8.2020. 12:07:55
Bandić sa suradnicima u naseljima Sesvetskog prigorja

Foto: Screenshot Grad Zagreb

Gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima u ponedjeljak je posjetio  Moravče, Adamovec, te Donju i Gornju Glavnicu.Glavna tema obilaska bila je vodovodna mreža, no domaćini su gradonačelnika izvijestili i o drugim potrebnim zahvatima. Što se vodovoda tiče, u Adamovcu će uskoro biti pušteno na korištenje 2 kilometra nove vodoopskrbne mreže. Radi se i u Moravču te Glavnci Gornjoj i Donjoj! Izgrađen je društveni dom s igralištem pratećom infrastrukturom, a sanirana su ili će uskoro biti i problematična klizišta na tom području. 


Provodi se i plinofikacija, a veliki projekt izgradnje kanalizacione mreže na području cijelog Prigorja, financiranin novcem europskih fondova koji je malo zapeo zbog pandemije, nastavlja se i dalje, te bi uskoro mogao započeti konkretnim ostvarivanjem. 


O komunalnoj infrastrukturi nazočne predsjednike mjesnih odbora i njihove suradnike i spomenutih naselja informirao je direktor Vodovoda i odvodnje Marin Galiot, a u pratnji gradonačelnika bio je i zamjenik predsjednika Vijeća g.č. Sesvete Dražen Markota.


U videozapisu pogledajte kratko izlaganje Galiota, te potom izjave predsjednika spomenutih mjesnih odbora.


Video: Grad Zagreb

Vezane vijesti
Ažurirano: 8.9.2020. 16:24:10

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account